En Hamarat Benim 12 Ağustos birincisi kim? En Hamarat Benim bugün kim kazandı?

En Hamarat Benim 12 Ağustos birincisi izleyiciler tarafından araştırılıyor. Fox Tv'nin sevilen gündüz kuşağı programı En Hamarat Benim yeni sezona bu hafta başladı. İzleyiciler yeni sezonun ilk haftasında hangi yarışmacının birinci olacağını öğrenmek istiyor. Peki, En Hamarat Benim 12 Ağustos birincisi kim? En Hamarat Benim bugün kim kazandı?

En Hamarat Benim yeni sezonu bu hafta başladı. Fox Tv'de yayınlanan ve Kadir Ezildi'nin sunumu ile ekrana gelen En Hamarat Benim'de yarışmacılar temizlikten yemeğe tüm hünerlerini sergiliyor. Peki, yeni sezonda En Hamarat Benim 12 Ağustos birincisi kim oldu? En Hamarat Benim bugün kim kazandı?

EN HAMARAT BENİM HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Programda bu haftanın 4. ve 5.'si Seda ile Gönül oldu. 3. olarak çeyrek altının sahibi ise Halime Hanım oldu.

20 bin TL'nin sahibi toplamda 21 puan alarak Mehmet Bey oldu. İkinci olan Gamze Hanım yarım altının sahibi oldu.

KİMSE ELİ BOŞ AYRILMIYOR

En Hamarat Benim'de artık kimse eli boş ayrılmıyor. Birinci 20 bin TL, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın ve dördüncüye ile beşinciye sürpriz ödüller verilecek.

EN HAMARAT BENİM FORMATI NEDİR?

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başladı. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi'nin sunacağı "En Hamarat Benim" hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alıyor.

Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi'nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek.

Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak.