Emily in Paris yeni sezon tarihi açıklandı mı? Emily in Paris 2. sezon ne zaman?

Emily in Paris 2. sezon yayın tarihi merak konusu oldu. Netflix'in ilgi ile takip edilen Amerikan komedi-drama dizisinde Amerikalı bir kadın olan Emily'nin bir iş fırsatı için Paris'e gitmesiyle olaylar başlıyor. Lily Collins, Ashley Park, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery gibi isimlerin yer aldığı Emily in Paris yeni sezon tarihi açıklandı mı? Emily in Paris 2. sezon ne zaman?

Emily in Paris 2. sezonu izlemek isteyenler araştırmalarında konuya yer verdi. Beklenmedik bir iş fırsatı için Paris'e taşınan, Orta Batı'dan yirmi yaşlarında hırslı Amerikalı bir kadın olan Emily'nin başından geçen olayları anlatan Emily in Paris yeni sezon tarihi açıklandı mı? Emily in Paris 2. sezon ne zaman?

EMİLY İN PARİS 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Emily in Paris'in 2. sezonu 22 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak. Netflix'ten yapılan açıklamada, Emily in Paris"in ikinci sezonuna Jeremy O. Harris, Lucien Laviscount ve Arnaud Binard dahil oluyor.

Emily ve Gabriel'ın ilişkisine Camille'ın vereceği tepkiden, Paris'in dinamizmi yüksek renkli temposuna; Emily ve Sylvie arasındaki patron çalışan ilişkisinden yeni giren karakterlerin rolüne kadar her şey dikkat çekiyor olacak.

EMİLY İN PARİS KONUSU NEDİR?

"Emily in Paris", Chicago'da yaşayan hırslı ve genç bir pazarlama yöneticisi olan Emily'nin (Lily Collins), şirketi, bir Fransız lüks pazarlama şirketini satın aldığında beklenmedik bir şekilde Paris'e taşınmasını konu ediniyor.

Emily, bir yandan sosyal medya stratejisi oluşturup, Paris'te yeni bir hayata başlarken, bir yandan da kariyerini oluşturmaya, arkadaşlıklar kurmaya ve yeni aşklarda gezinirken maceralar ve zorluklarla dolu bir hayata alışmaya çalışıyor.

Dizi, tamamen Paris'te ve Fransa'nın yakın bölgelerinde çekildi.