Gülsim Ali'nin yerine geliyor! Emanet'ten ayrılan isim için Gönül Dağı'ndan sürpriz hareket!

TRT1 ekranlarının fenomen yapımı Gönül Dağı'nın yayınlanacak olan sezon finali bölümünde bomba bir ayrılık yaşanacağı konuşuluyor. Dizide canlandırdığı Dilek rolüyle hafızalara kazınan Gülsim Ali diziye veda eden isim olacak. Bu gelişme dizinin hayranlarını üzerken ortaya bomba bir iddia atıldı. Kulislerde son konuşulanlara göre, Sıla Türkoğlu yeni sezonda Taner'in partneri olarak diziye dahil olacak. Ancak yapım şirketinden bu konu hakkında bir açıklama gelmediğini de ifade edelim.

Emanet'ten ayrılan isim için Gönül Dağı'ndan sürpriz hareket! Gülsim Ali'nin yerine geliyor. Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başaran Gönül Dağı'nın 2. sezon finalinde bomba gelişmeler yaşanacak. Dizinin Dilek'i Gülsim Ali sezon finali bölümünde diziye veda edecek. Dilek'in ölümü Taner'i kahredecek. Öte yandan Emanet dizisindeki ayrılan Sıla Türkoğlu'nun Gönül Dağı dizisine katılacağı kulislerde konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

BAŞROL OYUNCUSU VEDA MI EDECEK?

Gönül Dağı'nın sezon finali bölümünde bomba bir ayrılık yaşanacağı konuşuluyor.

Dizinin Dilek'i Gülsim Ali diziye veda eden isim olacak. Dilek'in karnındaki bebeğiyle hayatını kaybedeceği iddialar arasında yer alıyor.

Bu gelişme dizinin hayranlarını üzerken ortaya bomba bir iddia atıldı.

SETİ TERK EDİP GİTMİŞTİ

Emanet dizisinde Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde seti terk edip diziyi bırakmasıyla gündeme gelmişti.

GÖNÜL DAĞI'NA GELİYOR

Kulislerde son konuşulanlara göre, Sıla Türkoğlu yeni sezonda Taner'in partneri olarak diziye dahil olacak.

Ayrılan karakter de geri dönüyor! Gönül Dağı'nda başrol oyuncusu gidiyor!