Emanet'in Kiraz'ı Güldüren Güler kimdir, kaç yaşında, diziden neden ayrıldı? Emanet dizisinde Kiraz'ın yerine kim gelecek?

Emanet dizisinde en çok merak edilen karakterlerden biri Kiraz oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet dizisinde Kiraz karakterine ünlü oyuncu Güldüren Güler hayat veriyordu. Dizi severeler; diziden ayrılan Güldüren Güler'in kim olduğu, diziden neden ayrıldığı ile ilgili bilginin yanı sıra diziden neden ayrıldığını merak ediyor.

Emanet dizisinde Kiraz karakterine hayat veren Güldüren Güler diziden ayrıldı. Emanet dizisi izleyiciler tarafından oldukça beğenilen oyunculardan birisi olan Güldüren Güler'in diziden ayrılması üzerine, Kiraz karakterinin yerine kim gelecek? Güldüren Güler Emanet dizisinden neden ayrıldı? soruları merak konusu oldu.

EMANET KİRAZ KİMDİR?

Kiraz karakteri Emanet izleyiciler tarafından en çok dikkat çeken isim oldu. Dizide Kiraz karakterini canlandıran isim ise Gülderen Güler diziden ayrıldı.

GÜLDEREN GÜLER KİMDİR?

1999 İstanbul doğumlu olan Gülderen Güler, Başkent İletişim Akademisi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 1.65 boyunda olan güzel oyuncu, 54 kilogramdır. Televizyon ekranlarına Aşk ve Mavi dizisi ile merhaba diyen Güler, Umut Sakallı'nın menajerlik şirketinin oyuncusudur.

GÜLDEREN GÜLER YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2016 – Aşk ve Mavi (Sevda)

2019 – Kalk Gidelim (Behice)

2020 – Hashtag (Sinema Filmi)

2020 – Emanet (Kiraz) Gülderen

GÜLER RESMİ SOSYAL MEDYA HESABI

Gülderen Güler Instagram'da gulderengulerr kullanıcı adı ile bulunmaktadır. Güzel oyuncunun 97,4 bin takipçisi bulunmaktadır. Her geçen gün takipçi sayısı artan Gülderen Güler, Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanmaktadır.