Emanet 241. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Emanet dizisi 241. yeni bölüm fragmanı yayında!

Emanet dizisi 241. yeni bölüm fragman görüntüleri ile gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Emanet 241. bölümde Seher'in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır, hayatta kalmak için çabalarken, ailelerinden ve sevdiklerinden sınanırlar. Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen Emanet dizisinin yeni bölümü için geri sayım başladı.

Emanet 241. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Emanet dizisinde çiftin kesişen yolları, artık bambaşka ve daha keskin bir dönemece girmek üzeredir. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Emanet dizisi 241. yeni bölüm fragman görüntüleri ve özet detayları haberimizde.

Kanal 7'nin, başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu'nun paylaştığı, çok konuşulan dizisi "Emanet" yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Emanet yeni bölümleri ile hafta için saat 19.00'de Kanal 7'de...

EMANET 241. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


BİR EMANET'LE DEĞİŞEN HAYATLARIN ÖYKÜSÜ

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher'in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf... Ancak Seher'in işi hiç kolay olmayacaktır.

Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf'un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı'ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman'ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.