Kanal 7 Emanet dizisi 212. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Emanet 212. bölüm özeti, dizide izleyiciyi neler bekliyor?

Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarında bu hafta başında 212. yeni bölümü ile ekrana gelecek. Merakla beklenen Emanet 212. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların uzun soluklu fenomen dizisi Emanet 212. yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Emanet 212. yeni bölüm fragmanı ile şimdiden büyük ilgi gördü. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kanal 7'nin büyük ilgiyle izlenen Emanet dizisinde bu hafta beklenmedik olaylar yaşanacak. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Emanet dizisi 212. bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan'ın paylaştığı Emanet dizisi 212. yeni bölümü ile 20 Eylül 2021 Pazartesi akşamı Kanal 7'de kaldığı yerden devam edecek.

EMANET DİZİSİ 212. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


EMANET DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Seher'in kurduğu tuzağı başından beri bilen Yaman, sevdiği kadınla baş başadır şimdi. Tüm acıları unutturmak ister ama Seher karşısında işi hiç de kolay değildir. Ali, tüm iyi niyetli çabalarını reddeden Duygu'yla sorun yaşamak istemezken, emniyetteki büyük bir sırrı karşısında bulan Duygu, onları çok zor bir durumda bırakacaktır.