Emanet 199. bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu! Emanet 199. yeni bölüm özeti, dizide neler oluyor

Emanet 199. yeni bölüm için nefesler tutuldu. Ailelerin severek izlediği, sıra dışı ve macera dolu bir hikayeyi ele alan Emanet dizisi 199. yeni bölüm fragmanı Kanal 7 izleyicisiyle buluştu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Emanet 199. yeni bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Emanet dizisi 199. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Emanet dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Emanet dizisi 199. yeni bölüm fragmanı ve özet detayları haberimizde.

Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00'da Kanal 7 ekranlarında.

EMANET 199. BÖLÜM FRAGMANI

EMANET DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Yaman ve Seher, Fırat'ın yardımıyla Selim'den nihayet kurtulmuşlardır. Planları istediği gibi gitmeyen İkbal ise kendisine büyük bir düşman edinmiştir.

BİR EMANET'LE DEĞİŞEN HAYATLARIN ÖYKÜSÜ

"Her emanet kutsal bir yerde saklanır. Aşk kalbin en derininde..."

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf'u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman'ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman... İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK... Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor