Emanet 179. yeni bölüm fragmanı yayında! Emanet dizisi 179. bölüm özeti, dizide neler oluyor?

Emanet dizisi 179. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Emanet 179. yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Dizi izleyiciler ''Emanet dizisi 179. bölümde neler olacak?'' sorusuna yanıt arıyor.

Emanet dizisi yine yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Hemen ardından yayına girmesi beklenen Emanet 179. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her içi her gün reyting rekoru kırları kırmayı başaran Emanet dizisi usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar müthiş performanslar sergileyen genç yetenekleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları.

EMANET 179. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


EMANET DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Emanet dizisinde Seher konuşmaları duydu mu sorusu gündem oldu. Hafta içi her gün ekrana gelen Emanet'te bu akşam Seher İkbal ve Ziya'nın konuşmasına denk gelir. Yolun sonuna gelen İkbal ne yapacak?


Ziya ve İkbal'in hararetli tartışmasının ortasına gelen Seher, İkbal'i büyük bir korku içinde bırakır. Seher'in konuşulanları duyması, her şeyin bitmesi anlamına gelmektedir.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00'de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.