Emanet 170. yeni bölümde neler oluyor? Emanet 170. bölüm fragmanı yayınlandı!

Emanet dizisi yepyeni bir bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı Emanet dizisi 170. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen Emanet dizisi Kanal 7'de hafta içi her gün saat 19: 00'da ekrana gelmektedir.

Emanet 170. bölüm fragmanı Kanal 7 izleyicisiyle buluştu. Hafta içi yayına giren tüm iddialı dizilerin arasındaki reyting savaşında kendine yer bulabilen Emanet dizisi yine bomba gibi bir bölüm ile ekrana gelecek. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan, büyük beğeni toplayan Emanet 170. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

EMANET 170. BÖLÜM FRAGMANI


EMANET DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Kanal7'de reytingleri altüst eden Emanet dizisi fırtına gibi esmeye devam ediyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Emanet dizisinde, Yaman'ın teklifi sonrasında Seher'in kalbi yerinden çıkacak gibidir. İki acemi âşık, ilk adımı atmanın heyecanı içindedirler.

İkbal'in kurtulmasıyla Yaman rahatlar ve sonunda Seher'e olan aşkını herkese söyler. Yaman'ın Seher'e olan aşkını itiraf etmesi İkbal ve konakta iyi karşılanmasa da Yaman ve Seher'e herkese karşı dik duracaktır.

Yaman Seher'e evlilik teklifi edecek ve bu teklifi duyan Seher çok sevinecek. Seher Yaman'ın kendisi için yaptıklarını düşünecek ve bu teklife evet diyecek. Yaman ve Seher arasında hızla eriyen buzlar yerini aşk rüzgarlarına bırakacak. Yaman ve Seher'in aşkları açık açık yaşamaya başlaması İkbal için zor anların başlamasına neden olacak.

EMANET DİZİ KONUSU NEDİR?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher'in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf... Ancak Seher'in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf'un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı'ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman'ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç

Yardımcı Yönetmen: Umut Keten

Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,

Senaryo: Başak Yazı Odası

Yapım: Karamel Yapım

Müzik: Minör

Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak

Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez