Emanet 149.yeni bölüm fragmanı ve özeti! İşte Emanet dizisinde yaşananlar

Emenat 149. yeni bölüm fragmanı Kanal 7 izleyicisiyle buluştu. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Emenat 149. yeni bölümde; Yaman bir yandan Yusuf için sevinirken diğer yandan ise hala Seher için soru işaretleri ile doludur. İşte Emanet 149. bölüm fragmanı ve özeti

Emenat 149. yeni bölüm fragmanı yayına girdi.1 Nisan Perşembe günü ekrana gelecek olan Emanet dizisi 149. yeni bölümünde olayların ardı arkası kesilmiyor. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Emenat 148. yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00'da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

EMANET 149. BÖLÜM FRAGMANI


EMANET 149. BÖLÜM ÖZETİ

Emanet yeni bölümde, Gerçekleri öğrenmek için dedektifle görüşmeye gelen Yaman, Seher'in masumiyetini öğrenebilecek midir? Yaman'ın gerçekleri öğrenmesinin kendileri için felaket olduğunu bilen İkbal ve Zuhal ise çaresiz kalmışlardır.

Emanet son bölümde Yaman bir yandan Yusuf için sevinirken diğer yandan ise hala Seher için soru işaretleri ile doludur. Onun gerçekten belgelerde yazılanları yapıp yapmadığını öğrenmek ister. Bunun için de dedektif ile görüşmek ister. Eline geçen fotoğraf sonrasında daha önce düşündüklerini sorgular. Kırımlı konağında olanlar bunlarla sınırlı değildir. İkbal ve Zuhal dedektifi konaktan uzak tutabilmek adına her şeyi yapacaktır. Neslihan ise Bora için teyzesini ezip geçer. Ancak hiç istemediği bir sonuca kendi elleri ile gitmektedir.