Elkızı 2. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Elkızı 2. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

Elkızı ilk bölümü ile FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Elkızı ilk bölüm sonrası 2. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Diziyi izleyenler internet aramalarında ''Elkızı 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?'' sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragman detayları...

Elkızı 2. yeni bölüm fragmanı izleyicisi tarafından merak ediliyor. FOX'un cumartesi günü ekran yolculuğuna başlayan yeni dizisi Elkızı ilk bölümü ile büyük ilgi gördü. Çekimleri Muğla'da devam eden NTC Medya imzalı Elkızı adlı dizinin 2. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan tüm detaylar haberimizde.

Ezo'nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler rol alıyor.

Elkızı 2. bölümü ile 30 Ekim Cumartesi günü ilk bölümüyle FOX'ta.

ELKIZI 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Elkızı 2. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

ELKIZI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayalleri için savaşan Ezo'nun bu hayatta tutunduğu iki şey vardır; anıları ve annesinden kendisine kalanlar... Yani bir avuç umut. Ne var ki, elinde avucunda olan her şey zulüm gördüğü ailesi tarafından bir çırpıda söküp alınır. İki yolu vardır Ezo'nun. Ya pes edecektir ya da savaşacaktır. O savaşmayı seçer, hem de ölümüne...

Ezo'nun içinde bulunduğu çıkmazı fırsat bilen Harun ve annesi Nermin ise eski şatafatlı dönemlerine yeniden kavuşabilmek için gözlerine en zayıf halka olarak gördükleri Ezo'yu kestirirler ama bilmedikleri bir şey vardır. Ezo sandıkları kadar aciz ve çaresiz değildir. Onun yaptıklarından ve yapacaklarından habersiz, ava giderken av olacaklardır.

Dizinin Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Elkızı'nın, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.