Elkızı son bölüm tek parça izle, kesintisiz! Elkızı 1. bölüm full izle!

Fox Tv'de ilk bölümü ile dün akşam yayın hayatına başlayan dizi Elkızı 1. bölümü merak konusu oldu. Oyuncu kadrosunda; Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı gibi isimler yer alıyor. Elkızı 1. bölümde; Hayalleri için savaşan Ezo'nun bu hayatta tutunduğu iki şey vardır; anıları ve annesinden kendisine kalanlar... Yani bir avuç umut.

Elkızı 1. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler sık sık araştırma yapıyor. Elkızı 1. bölümde, Ezo'nun içinde bulunduğu çıkmazı fırsat bilen Harun ve annesi Nermin ise eski şatafatlı dönemlerine dönebilmek için Ezo'yu kullanabilecekleri sanmaktadır...

ELKIZI 1. BÖLÜM FULL İZLE!

ELKIZI 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayalleri için savaşan Ezo'nun bu hayatta tutunduğu iki şey vardır; anıları ve annesinden kendisine kalanlar... Yani bir avuç umut. Ne var ki, elinde avucunda olan her şey zulüm gördüğü ailesi tarafından bir çırpıda söküp alınır.

İki yolu vardır Ezo'nun. Ya pes edecektir ya da savaşacaktır. O savaşmayı seçer, hem de ölümüne...

Ezo'nun içinde bulunduğu çıkmazı fırsat bilen Harun ve annesi Nermin ise eski şatafatlı dönemlerine yeniden kavuşabilmek için gözlerine en zayıf halka olarak gördükleri Ezo'yu kestirirler ama bilmedikleri bir şey vardır.

Ezo sandıkları kadar aciz ve çaresiz değildir. Onun yaptıklarından ve yapacaklarından habersiz, ava giderken av olacaklardır.

Gönül Dağı 37. bölüm full izle! Gönül Dağı son bölüm tek parça izle, kesintisiz!

Elkızı konusu nedir, oyuncuları kimler? Elkızı nerede çekiliyor?