Elimi Bırakma dizisinde mahkeme günü geldi

Elimi Bırakma 21. bölümde; Azra boğulmak üzere olan Mert ve Fatma’ya son anda yetişiyor. Önce Mert’i kurtaran Azra, Mert’in Fatma sözleriyle onunda havuzda olduğunu farkediyor ve Fatma’ya da zamanında yetişiyor.

Elimi Bırakma 21. bölümde; Azra boğulmak üzere olan Mert ve Fatma’ya son anda yetişiyor. Önce Mert’i kurtaran Azra, Mert’in Fatma sözleriyle onunda havuzda olduğunu farkediyor ve Fatma’ya da zamanında yetişiyor. Cansu, gerçeklerle yüzleşiyor. Beklemediği anda hayatı alt üst oluyor. Sumru’yu asla affetmeme düşüncesiyle Cansu evi terkediyor. Arda ise Mert'in Azra ve babası tarafından terkedilmiş olma algısını kırmaya çalışıyor. Cenk ve Azra'nın bir daha asla onu bırakmayacağına inanması için ikna etmeye çalışıyor. Mahkeme günü geldiğinde, hakim Mert'e iki seçenek sunuyor. Mert'in seçimini ablasından yana yapması istensede, Mert'in kimi seçeceği gizemini koruyor.

ELİMİ BIRAKMA DİZİSİ HAKKINDA

Alp Navruz ve Alina Boz’un başrollerini paylaşacağı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Elimi Bırakma’nın oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Dolunay Soysert, Ertuğrul Postoğlu, Cemre Baysel, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan ve Batuhan Ekşi gibi isimler rol alıyor.