Ekran savaşı veriyordu... Masumiyet dizisinin akıbeti belli oldu!

Fox TV'de ekrana getirilen Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Masumiyet dizisinin final tarihi netleşti. Yasak Elma'nın sezon finali yapmasının ardından pazartesi gününe alınan Masumiyet bekleneni karşılamadı ve 13. bölümde final yapmasına karar verildi.

Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'nün başrollerini paylaştığı Fox TV'de ekrana getirilen Masumiyet dizisi ilk bölümlerdeki başarısını koruyamadı ve istikrarlı bir şekilde düşüş yaşadı.

Yayınlandığı çarşamba gününde karşısında Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi iki büyük rakibi olan Masumiyet dizisi için yeni bir karar alınmıştı. Fox TV'nin başarılı yapımı olan Yasak Elma'nın sezon finaline girmesinin ardından Masumiyet'in yayın tarihi değişti. Masumiyet pazartesi akşamı yayınlanmaya başladı ancak beklenen başarıyı gösteremedi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Başta 13. bölümde final kararı alınmış ancak daha sonra gün değişikliğiyle diziye bir şans daha verilmişti. Sezon finali yapan Yasak Elma dizisinin yerine yayınlanan Masumiyet'in dün tekrar 13. bölümde bitmesine karar verildi.