Efsane Sürücü filmi başrol oyuncuları kimler? Efsane Sürücü filmi konusu nedir?

1 Şubat Salı akşamı Star Tv ekranlarında yayınlanan Efsane Sürücü filmi izleyicilerin beğenisini topladı. Başrollerini Hollywood'un ünlü isimlerinden John Travolta'nın üstlendiği filmde deneyimli bir yarışçının yaşadığı olaylar ele alınıyor. İşte Efsane Sürücü filmi konusu ve oyuncuları...

Star Tv ekranlarında yayınlanan Efsane Sürücü filmi oyuncuları ve konusu ile ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Filmin yönetmen koltuğunda Karzan Kader oturuyor. John Travolta, Toby Sebastian, Michael Madsen ve Shania Twain gibi isimlerin yer aldığı filmde bir yarışçının yaşadığı olaylar izleyiciye aktarılıyor.

EFSANE SÜRÜCÜ FİLMİ KONUSU

Deneyimli bir yarışçı olan Sam Munroe ve oğlu küçük bir kasabadan çıkıp büyük başarılara imza atmışlardır. Ancak gelecek yarış ikili arasındaki aile sorunları, ego, ve profesyonelliği etkileyecek, bu durumdan başarılı bir şekilde çıkarlarsa daha güçlü olacaklardır.

EFSANE SÜRÜCÜ OYUNCULARI

Efsane Sürücü filmi oyuncu kadrosunda John Travolta, Toby Sebastian, Michael Madesn, Shania Twain ve Barry Corbin gibi isimler yer alıyor.