EDHO bitti mi, final mi yaptı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu yok mu?

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi EDHO'nun başrol oyuncu Oktay Kaynarca, EDHO bitti mi, final mi yaptı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu yok mu? sorularına açıklık getirdi. Yayınlandığı günden bu yana etkileyici aksiyon sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen EDHO finaline dair tüm merak edilenler haberimizde.

Her salı Atv'de yayınlanan dizi EDHO'nun final kararı hakkında açıklamalar yakından takip ediliyor. İlk bölümü 2015 yılında yayınlanan yapım, uzun süredir reyting rekorları kırmaya devam ediyordu. Geçen hafta yeni sezonu ile yayınlanması planlanan dizi ekrana gelmemiş ve akıllarda soru işareti oluşturmuştu. Peki, EDHO bitti mi, final mi yaptı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu yayınlanmayacak mı?

EDHO BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ YAPTI?

Dizinin yeni sezon ve yeni bölümlerini heyecanla bekleniyordu. Hayranları üzecek haber başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan geldi. Sevilen oyuncu dizinin yeni bölümlerinin yayınlamayacağı ve böylelikle final yaptığını duyurdu.

İşte Oktay Kaynarca'nın o paylaşımı;

"At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir' Cengiz Han....

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim. Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım 'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşça kalın..."