MasterChef'te dün akşam kim elendi? 31 Ekim 2021 MasterChef'te elenen isim açıklandı mı?

MasterChef'te dün akşam bir isim yarışmaya veda etti. Tv 8'in heyecanla takip edilen yarışma programında kıran kırana mücadele yaşandı. Eleme potasında yarışan yarışmacılar, bir hafta daha kalabilmek için büyük mücadele verdi. Peki, MasterChef'te dün akşam kim elendi? 31 Ekim 2021 MasterChef'te elenen isim açıklandı mı?

Dün akşam MasterChef'te kimin elendiği merak konusu oldu. Ekranların severek takip edilen yemek yarışmasında her bölüm hem eğlenceli hem de duygusal anlar izleyici ile buluşuyor. Oynanan 3 takım oyununu sonunda 6 isim elem potasına gitti. Son üçe ise Ateş, Safanur ve Mert kaldı. Peki, Dün akşam MasterChef'te kim elendi? 31 Ekim MasterChef'e veda eden isim kim oldu?

DÜN AKŞAM MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Üç takım oyunu sonunda kazanan kırmızı takım oldu. Mavi takım üç kez eleme adayı çıkardı ve 6 ismi potaya yolladı. 31 Ekim günü yapılan eleme oyununda yarışmacılar haşhaş ile yaratıcı bir tabak çıkarmak için ter döktü. Ateş, Safanur ve Mert son üçe kaldı ve Mehmet Şef'in imza tabağını en iyi yapmak için yarıştı. Elemeden son anda kurtulan isim Mert oldu. Safanur ile Ateş son ikiye kaldı. MasterChef Türkiye'ye Ateş veda etti.

MASTERCHEF ATEŞ KİMDİR?

MasterChef 2021 yarışmacılarından biri olan Mert Ateş Durukan yarışmaya İzmir'den katıldı. 18 yaşındaki yarışmacı, aşçılık bölümü mezunu. MasterChef Ateş, küçük yaşlardan itibaren evde yemek yaptığını dile getirmiş ve birçok yemeği anneannesinden öğrendiğini açıklamıştı.

Ateş Durukan'ın babası turizm sektöründe, annesi ise muhasebeci. Başarılı yarışmacı yedeklerden ana kadroya dahil olmuştu