Düğün Dernek 2: Sünnet, ne zaman ve nerede çekildi? Düğün Dernek oyuncuları kim, hangi köyde çekildi?

Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncu kadrosu ve hikayesi ile ilgi görmeye devam ediyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği ve başrollerinde Rasim Öztekin, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yer aldığı Düğün Dernek filmi televizyon ekranlarında tekrar yayına girmesiyle gündeme geldi. Peki Düğün Dernek 2 ne zaman ve nerede çekildi? Düğün Dernek oyuncuları kim, hangi köyde çekildi?

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi yayına girdiği televizyon ekranlarında büyük ilgi gördü. Selçuk Aydemir yazıp yönettiği ikinci film "Düğün Dernek 2: Sünnet seyirciyi kahkahaya boğdu. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ve Şinasi Yurtsever yer aldığı Türk yapım Komedi filmi Düğün Dernek 2 ne zaman ve nerede çekildi? Düğün Dernek oyuncuları kim, hangi köyde çekildi? Ayrıntılar haberimizde.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Düğün Dernek filminin oyuncuları merak edildi. 2015 yapımı olan komedi filmi Düğün Dernek 2 Sünnet bu akşam TV'de yayınlanıyor.

DÜĞÜN DERNEK 2 NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Düğün Dernek 2: Sünnet, 2015 yapımı yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği Türk yapımı Komedi filmidir.

DÜĞÜN DERNEK OYUNCULARI KİMDİR?

Düğün Dernek filminin oyuncuları arasında Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ve Şinasi Yurtsever yer almaktadır.

DÜĞÜN DERNEK 2 KONUSU NEDİR?

Düğün Dernek 2 konusu şu şekildedir:

İlk filmde oğlunun düğününü yapan İsmail bu kez torununun sünnet düğünü için kolları sıvarken ekip tekrar bir araya gelir ve işler iyice karışır! Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara sokuyor, sünnet düğünü şehir çapında bir hadise halini alıyor. İşler karışacak, acele düğüne aşk bile karışacak ve o sünnet illa ki yapılacak!

DÜĞÜN DERNEK 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Düğün Dernek filmi İstanbul, Sivas ve Erzincan'da çekildi. Düğün Dernek 2 filminin çekimleri İstanbul Polonezköy'de ve Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde gerçekleşti.