Doya Doya Moda yeni sezon tarihi belli oldu mu, jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda ne zaman başlayacak?

Doya Doya Moda programı ile ilgili müjdeli haber geldi. Ekranların çok sevilen ve çok izlenen moda programında başvurular yeniden açıldı. Peki, Doya Doya Moda ne zaman başlayacak? Doya Doya Moda yeni sezon tarihi belli oldu mu, jüri üyeleri kimler?

İlgi ile izlenen programında heyecan dorukta! Yeni sezonu ile izleyicilerin dikkatini çeken yapımın yakın zamanda ekrana gelmesi planlanıyor. Bunun ardından yarışmaya başvurmak isteyenler ve izleyiciler Doya Doya Moda ne zaman başlayacak? Doya Doya Moda yeni sezon tarihi belli oldu mu, jüri üyeleri kimler? sorusuna yanıt arıyor...

DOYA DOYA MODA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Doya Doya Moda programının ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Programın başvuruları açılmış olsa da hangi gün yayınlanacağı hakkında bir açıklama bulunmuyor.

DOYA DOYA MODA'NIN JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Programın jüri üyeleri henüz açıklanmadı ancak geçtiğimiz sezonlarda Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Umut Eker gibi isimler programda jürilik yapmıştı.

DOYA DOYA MODA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Programa katılmak isteyen kişiler "doyadoyamoda.biz" adresinden gerekli bilgileri doldurarak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.