Doya Doya Moda erkekler neden yok? Doya Doya Moda formatı mı değişti?

Doya Doya Moda hafta içi her gün Tv 8'de yayınlanıyor. Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu, Ivana Sert ve Uğurkan Erez jüri üyeliğini yapıyor. Yarışmacılar her gün belirlenen konsepte göre giyiniyor ve jüri üyelerinin karşısına çıkıyor. Ekranların en çok izlenen moda programlarından biri olan Doya Doya Moda erkekler neden yok? Doya Doya Moda formatı mı değişti?

Doya Doya Moda erkekler, yeni bölümde yer almadı. İzleyenler konuya yönelik bilgileri aramaya başladı. Hafta içi her gün yayınlana show programında 7 erkek ve 7 kadın yarışmacı belirtilen tarza uygun elbise ve ayakkabı ile jüri üyelerinin karşısına çıkıyordu. Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu, Ivana Sert ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini yaptığı Doya Doya Moda erkekler neden yok? Doya Doya Moda formatı mı değişti?

DOYA DOYA MODA ERKEKLER NEDEN YOK?

Doya Doya Moda erkekler artık programda yer almayacak. Cuma günü haftanın final heyecanı yaşanırken jüri üyesi Seray Sever konuya yönelik şu açıklamayı yaptı: "Programda erkek modasına dair çok şey konuştuk ve izleyicilerimiz sizden çok şey öğrendiler. Harika bir renktiniz programımızda. Pazartesi itibarıyla 7 kız yarışmamızla programa devam ediyoruz."

Yarışma programında artık 7 kadın yarışmacı kıyasıya mücadele edecek.

GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Doya Doya 19 Şubat haftanın birincisi bugün kadınlarda Rabia, erkeklerde ise Adnan oldu. Doya Doya Moda'da haftanın en düşük puanlarını Elif ve Tuğçe aldı. Elenen isim Tuğçe oldu.