Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir? Doya Doya Moda Su Baher kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda All Star bugün itibariyle başladı. İlk sezon yarışmacılarından Su Baher kadroda yerini alan isimlerden biri oldu. Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir? Doya Doya Moda Su Baher kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Mart ayında 22 yaşına giren Sepideh Su Baher, aslen İranlı ancak üniversite eğitimi nedeniyle İstanbul'da yaşamını sürdürüyor.

Tv8'in en iddialı stil yarışması Doya Doya Moda'da All Star dönemi başladı. Doya Doya Moda All Star kadrosunda ilk sezon yarışmacılarından Su Baher'de yerini aldı. Su Baher kimdir? Doya Doya Moda Su Baher kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Aslen İranlı olan Sepideh Su Baher, 22 yaşında ve üniversite öğrencisi. Oyunculuk deneyimi olduğu bilinen Sepideh Su Baher, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci Kuş ve Afili Aşk dizilerinde rol aldı. İşte hakkında tüm merak edilenler..

DOYA DOYA MODA ALL STAR SU BAHER KİMDİR?

Sepideh Su Baher, aslen İranlı ancak üniversite eğitimi nedeniyle İstanbul'da yaşamını sürdürüyor. Türkiye'nin yeni moda starının kendisi olacağını söyleyerek iddiasını ortaya koyan Su Baher, mutfakla da ilgili.

İstanbul'a ilk günlerde bir kafelerde çalıştıktan sonra ajansa kaydolan Su Baher, ilk dizi deneyimini Kerem Bursin'in başrolünde yer aldığı bir dizide yaşadı. Ayrıca Erkenci Kuş, Afili Aşk dizileri ve Kuaförüm Sensin yarışmasında yer aldı.

Doya Doya Moda All Star Emel kimdir? Doya Doya Moda Emel Başkan kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda All Star Betül kimdir? Doya Doya Moda Betül Böçkün kaç yaşında, evli mi?