Doya Doya Moda gün birincisi belli oldu! 10 Şubat Doya Doya Moda ödülü kim kazandı?

Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Ivana Sert'in oturduğu moda programında yarışmacılar her gün belirli konsepte göre hazırlanıyorlar. Doya Doya Moda'da bugün günün konsepti 'festivale gidiyorlar' olarak belirlendi. Peki, Doya Doya Moda 10 Şubat 2021 birincisi kim, ödülü kim kazandı? Doya Doya Moda güncel puan durumu nedir? İşte güncel puanlamaya dair tüm merak edilenler..

Tv8'in büyük bir ilgi ile izlenen moda programı yarışması Doya Doya Moda'da bugün günün konsepti 'festivale gidiyorlar' olarak belirlendi. Kızlar ve erkeklerin birlikte yarıştığı programda kıyasıya mücadele sürüyor. Haftanın birincisi olan kızlar kolyenin sahibi olurken, erkekler de saatin sahibi oluyorlar. Peki, Doya Doya Moda 10 Şubat 2021 birincisi kim, ödülü kim kazandı? Doya Doya Moda güncel puan durumu nasıl? İşte tüm merak edilenler...

DOYA DOYA MODA 10 ŞUBAT 2021 BİRİNCİSİ KİM?

Doya Doya Moda programında 10 Şubat Çarşamba gününün birincileri yapılan puanlama sonrasında belli oldu. Kızlarda günün birincisi 20 puanla Özde ve Tuğçe oldu. Erkeklerde ise günün birincisi 20 puanla Adnan, Erhan ve Ali Nail oldu.

Tuğçe: 20

Rabia: 14

Özde: 20

Ceren: 16

Birben: 11

Fatma: 14

Ali Nail: 20

Adnan: 20

Emre: 17

Erhan: 20

Mehmet: 11

Batıcan: 17

Arif: 19

DOYA DOYA MODA YARIŞMACILARI KİMLER?

Birben

Rabia

Özde

Ceren

Fatma

Tuğçe

Batıcan

Ali

Mehmet

Emre

Erhan

Adnan

DOYA DOYA MODA JÜRİLERİ KİMLER?

Gülşah Saraçoğlu

Uğurkan Erez

Seray Sever

Ivana Sert