Doğukan Kutlu kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarışmacısı nereli, Instagram hesabı var mı?

Doğukan Kutlu, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Doğukan Kutlu , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Doğukan Kutlu kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Doğukan Kutlu , TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi dörtlemeyi başaran Doğukan Kutlu 'nın hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı Doğukan Kutlu kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Fenomen yarışma programı O Ses Türkiye'nin onuncu sezonunda kör eleme turu devam ediyor. Bu turda yer alan yarışmacılardan Doğukan Kutlu, dördüncü bölümde performansıyla damga vurdu ve dört jüri üyesini döndürmeyi başardı.

DOĞUKAN KUTLU KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'e katılan Doğukan Kutlu, 24 yaşında. Yarışmaya Aydın'dan katılıyor. Tiyatro mezunu. Lise birde iken başlayan müzikle ilgisi çok kısa süreli de olsa bazı sahnelerde yer almış.

Ebru Gündeş, kulise geçip Doğukan Kutlu'nun yakını olarak konuştuğu anlar izleyenleri kırdı geçirdi.

DOĞUKAN KUTLU HANGİ JÜRİYİ SEÇTİ?

O Ses Türkiye'nin dördüncü bölümünde ekrana gelen Doğukan Kutlu, "KAN VE GÜL" adlı şarkıyı seslendirdi. Bu performansıyla tüm jüri üyelerini döndürdü. Doğukan Kutlu, yoluna Ebru Gündeş'in takımında devam etmeyi seçti.