Doğdun Ev Kaderindir'e yapılan eleştiriler dikkate alındı! Zeynep tek bir sözüyle dizinin kaderini değiştirecek

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, bir süredir senaryo ilerleyişi ile eleştirilere maruz kalmıştı. Demet Özdemir'in canlandırdığı Zeynep karakteri, eski eşi Mehdi (İbrahim Çelikkol) tarafından rahatsız ediliyor ve Zeynep buna rağmen hapiste olan eşinin avukatlığını yapıyordu. Güçlü bir karakterin bu kadar ezilmesi ve bazı sahnelerin ‘kadına şiddet' noktasına gelmesi izleyicileri kızdırdı. Dizinin yeni bölümünde Zeynep söylediği tek bir sözle bütün düzeni bozacak.

Çarşamba akşamlarının çok konuşulan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir yarın akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin izleyicileri hikaye örgüsünü beğenmeyerek sosyal medyada isyan bayraklarını çekti. İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide Demet Özdemir'in canlandırdığı Zeynep karakteri başlarda güçlü ve başarılı bir kadındı. Ancak son bölümlerde Zeynep'in hayatındaki iki erkek tarafından ezilmeye çalışılması izleyicileri kızdırdı.

TV 8 ekranlarının sevilerek izlenen dizisinde işler tamamen değişiyor. Dizinin 31. Bölüm fragmanı yayınlandı ve Zeynep'in güçlü karakterine geri döndüğü her halinden belli oluyor. Anlaşılan diziye gelen eleştiriler işe yaramış. Zeynep'in eski eşi Mehdi'yi savunması ve avukatlığını yapması izleyicileri çileden çıkarmıştı. Ancak Zeynep artık ne Mehdi'ye ne de Barış'a pabuç bırakmayacak. Yayınlanan yeni fragmanda Zeynep Mehdi'yi savunduğu için kendisine kızan Barış'a: "Benim bu saatten sonra Mehdi ile işim yok ama şunu sakın unutma, bu saatten sonra, Mehdi'nin kravatlısıyla da işim olmayacak" diyor.

Yeni gelişen olaylara göre Zeynep güçlü kadın rolüne geri dönecek ve kendini ezdirmeyecek. Ayrıca bu sözlerden Zeynep'in olaya sadece profesyonel gözden baktığı da anlaşılıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR YENİ FRAGMAN İÇİN TIKLA