Doğduğun Ev Kaderindir'de senaryo değişti! Ezel olma yolunda ilerliyor...

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi son zamanlardaki senaryosu ile izleyiciler tarafından tartışılmaya başladı. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi özellikle son bölümle birlikte mafya dizisi havasını hissettirdi. Dizinin böyle bir yol izlemesi de izleyicilerin tepkisine yol açtı.

İlk sezonundan bu yana konusu ve başrol oyuncularıyla büyük çıkış yakalayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi çarşamba akşamları Tv8'de yayınlanıyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı dizinin son haftalardaki gidişatı sosyal medyadaki izleyicilerin paylaşımlarına yansıdı. İzleyiciler dizinin senaryosunun farklı bir boyuta everildiğini dile getirdi.

İlk olarak Mehdi ve Zeynep'in aşkı ile başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde zaman içerisinde Mehdi karakteri sevilmeyen ve şiddet eğilimli birisi oldu. Önceki bölümlerde hapishaneye giren Mehdi adeta mafya olma yolunda ilerlemeye başladı.

Tüm bu yaşananlardan sonra izleyici diziye mafyanın girmesinden rahatsız oldu. Hikayenin evrilip çevrilip pek çok dizide olduğu gibi yine silahların konuştuğu, mafya tiplerin girdiği bir dizi olmasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Bazı izleyiciler Doğduğun Ev Kaderindir'i "Ezel" dizisine benzetti.