Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölümü yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir neden yok?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi her çarşamba ekrana geliyor. Bu hafta TV 8'in yayın akışında dizinin kolaj bölümünü görenler Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölümü yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir neden yok? sorusuna yanıt aramaya başladı. Başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Engin Öztürk'ün yer aldığı yapım izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir, dün akşam kolaj bölümü ile Tv 8 ekranlarında yer aldı.. Çarşamba akşamlarının sevilen yapımları arasında bulunan dizinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak yapmaktadır. Dram türünde yayınlanan televizyon dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Engin Öztürk bulunuyor. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölümü yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir neden yok?

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NEDEN YOK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümü yayınlanmayacak. Dizinin kolaj bölümü seyircilerin karşısına çıktı ve ardından Saat 19:45'te MasterChef Junior ekrana geldi. Yeni bölümün neden yayınlamadığı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Detaylar gelince haberimize eklenecektir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR'İN KONUSU

Doğduğun Ev Kaderindir, "kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya" ile kaderin sırrını aralayan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla aşkın, hayatın ve aile yaşamının gözle görünmeyen odalarına yolculuk ediyor. 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun çok okunan kitabı Camdaki Kız'dan esinlenerek televizyona uyarlandı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynep'in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılıyor. Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ OYUNCULARI

Demet Özdemir (Zeynep)

İbrahim Çelikkol (Mehdi)

Ali Oğuz Şenol (Tolga) E

ngin Hepileri (Faruk)

Sinan Demirer (Bayram)

Kazım Sinan Demirer (Bayram) N

ail Kırmızıgül (Ekrem)

Naz Göktan (Emine)

Nurşim Demir (Zeliha)

Senan Kara (Nermin)

Zeynep Kumral (Müjgan)

Zuhal Gencer Erkaya (Sakine)

Akrep bu hafta yok mu? Akrep 16. bölümü neden yok, yeni bölümü ne zaman?

Tövbeler Olsun neden final yapıyor? Tövbeler Olsun 31. son bölüm full izle!