Doğduğun Ev Kaderindir konusu ne?

İzleyiciler, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin gerçek hikayesinin ne olduğunu öğrenmek istiyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam 3. bölümü ile ekranlara geliyor. Doğduğun Ev Kaderindir gerçek hikayesi ile ilgili bilgiler haberimiz içerisinde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam 3. bölümü ile ekranlara geliyor. Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı eserinden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, izleyicilerden tam not aldı. Dizi, geçrek bir hayat hikayesini anlatıyor. İzleyiciler "Doğduğun Ev Kaderindir gerçek hikayesi ne?" öğrenmek istiyor. Doğduğun Ev Kaderindir konusunu sizler için derledik.

Demet Özdemir ve İsmail Çelikkol'un başrollerini paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun ‘Camdaki Kız’da da yer alan gerçek hikâyesinden uyarlandı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR ZEYNEP KİMDİR?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep 20’li yaşların sonuna gelmiş ancak aradığı aşkı bulamamış güzel bir kızdır. Zeynep’in evlilik ile ilgili korkuları vardır; zaten hayat mücadelesi vermekten aşk aklına bile gelmemiştir. Çocukken yaşadığı acılar bir an olsun aklından çıkmamaktadır. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR MEHDİ KİMDİR?

Doğduğun Ev Kaderindir Mehdi 35 yaşında yakışıklı ve güçlü bir gençtir. Yüzü çok az gülen Mehdi kaderin tokatını daha çocukken yemiş ve yaşadıklarını asla unutamamıştır. Kadınlara mesefeli duran Mehdi Zeynep ile gerçek aşkla tanışacak ve yaralarını saracaktır.