Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam neden yok?

Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak edildi. Her çarşamba akşamı Tv 8'de yayınlanan yapım izleyenleri ekrana kilitliyor. Dizinin sevenleri aramalarında Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam neden yok? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? sorusuna yanıt arıyor. Demet Özdemir ve Engin Öztürk yer alıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam Tv 8 ekranlarında yer almadı. Çarşamba akşamlarının ilgiyle takip edilen dizinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir ve Engin Öztürk bulunuyor. Türk yapımı dram dizisin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak yer alıyor. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam neden yok? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman?

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR BU AKŞAM NEDEN YOK?

Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam ekrana gelmeyecek. 42. bölümü ile yayınlanması planlanan dizinin yerine Survivor Konsey Özel bölümü yer alacak. Ünlüler takımından ayrılan bir kadın yarışmacı ardından yeni takımlar oluşturulacak.

Acun Ilıcalı, 5 Mayıs Çarşamba günü de bu yeni takımlar için özel bir konsey bölümü gerçekleştirileceğini belirtti. Çarşamba akşamı 20:00'de TV8'de olacak. Ilıcalı, ''Özel konsey olacak, yeni takımlar açıklanacak. Bununla ilgili bilgiyi de yayın biter bitmez Instagram'da konuşacağız. Survivor Ekstra'nın da konusu yeni takımlar olacak.'' şeklinde konuştu

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Doğduğun Ev Kaderindir, Survivor Konsey Özel bölümünün hemen ardından saat 21:15'de yayınlanacak.