Doğduğun Ev Kaderindir 43. bölüm izle tek parça! Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü kesintisiz izle!

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dün akşam final bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun Camdaki Kız kitabındaki bir hikayeden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 43. bölümüyle ekrana veda etti. Dizinin final bölümüne Zeynep ve Barış'ın düğünü damga vuracak. Yeni bölümde; uzun zamandır aşk yaşayan Zeynep ve Barış, önlerine çıkan tüm engelleri aşarak evleniyor....

İki yılı aşkın süredir TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi dün akşam final bölümüyle izleyicisine veda etti.. OGM Pictures imzalı dizinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak üstleniyordu. Dizinin senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Seray Şahiner, Defne Gürsoy ve Doruk Erengül birlikte kaleme alıyordu. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam muhteşem bir finalle son kez izleyicisinin karşısına çıkacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 43. BÖLÜM İZLE!


DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 43. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Uzun zamandır aşk yaşayan Zeynep ve Barış, önlerine çıkan tüm engelleri aşarak evleniyor. Günler sonra Nuh'un yanına dönen Cemile ise hamile olduğunu öğreniyor. Mutlu sonların yaşanacağı dizide Zeynep yıllardır kayıp olan kardeşine de kavuşuyor.

Doğduğun Ev Kaderindir, bugüne kadar hep romantik komedilerle anılan Demet Özdemir'in ilk dram denemesiydi. Oyuncu bu diziye başlamadan önce bir dramda rol almak istediğini söylemiş bu hedefinin altından da başarıyla kalkmayı bilmişti.

Demet Özdemir'in rol arkadaşı İbrahim Çelikkol, canlandırdığı Mehdi karakterinin ölmesiyle bir süre önce diziye veda etti. Mehdi'nin yerini alan Engin Öztürk, Barış karakterini canlandırdı. Demet Özdemir'in canlandırdığı Zeynep ve Engin Öztürk'ün hayat verdiği Barış karakteri sevgili oldu ve çift kısa sürede çok sevildi.