Dizinin oyuncusu açıkladı! Sol Yanım dizisinin gerçek final sebebi ortaya çıktı

Sol Yanım dizisi bu akşam final bölümü ile ekranlara gelecek. Reyting rekorlarına yenilen dizi için ani bir final kararı alınmıştı. Başrollerinde, Özge Yağız, Tolga Mendi ve Cemre Baysel'in yer aldığı dizi bugün son kez Star TV ekranlarına gelecek. Dizide İhsan karakterini canlandıran Cansel Elçin, Sol Yanım'ın aslında neden final yaptığını açıkladı. Ünlü oyuncu, “İnsanların alışkanlıkları var. Başka dizileri izliyor. Değiştirmek istemiyor.” dedi.

Star TV ekranlarına büyük iddialarla gelen sol yanı dizisi 12. bölümü ile izleyicilerine veda ediyor. Reytingleri her hafta beklenenden düşük gelen dizi için final tarihi yakındı. Ancak bu kadar erken beklenmiyordu. Dizinin oyuncularından biri olan Cansel Elçin, konuyla ilgili açıklama yaptı ve kafaları karıştıran sorulara cevap verdi.

Elçin, final kararı alınan dizi için, "Çok güzel bir diziydi. Şu ana kadar en güzel ekiplerden bir tanesi ile çalıştım. Yönetmenlerimiz Serdar Gözelekli, Barış Yöş olsun ve yapımcı. Çok çok iyiydi. Partnerlerimle de çok iyi anlaştım. Üzgünüm" diye konuştu.

Sol Yanım dizisinin final yapmasına çok üzüldüğü her halinden belli olan Cansel Elçin, "Demek ki böyleymiş. Her zaman bu kadarmış diye bakıyorum. Ama keyifliydi. Bu proje gider başka proje başlar. Dizi finallerinin oyuncularla alakası olmadığını, dönemin de değiştiğini anlatan Elçin, "Önemli olan bir konsept, hikaye... İnsanların alışkanlıkları var. Başka dizileri izliyor. Değiştirmek istemiyor. Bir sürü nedenler var, doneler var. Onlar bizim elimizde olmayan şeyler" ifadelerini kullandı.

'Böyle final mi olur?' Sol Yanım final bölümü ile izleyiciyi çileden çıkardı!