Dizinin oyuncusu açıkladı: Akasya Durağı ekranlara geri mi dönüyor?

İlk bölümü 2008'de yayınlanan Akasya Durağı dizisi bir dönemin en çok izlenen dizileri arasındaydı. Zeki Alasya, Nilgün Belgün ve Cezmi Baskın gibi usta oyuncuları kadrosunda bulunduran Akasya Durağı dizsi 174 bölüm yayın hayatında kalmış 2012 yılında ekranlara veda etmişti. Hayranları dizinin tekrar ekrana dönmesini konuşurken oyuncu Şevki Özcan'dan bir açıklama geldi. Özcan, “''Dizinin sevenlerinden sürekli olarak 'dizi tekrar başlayacak mı?' sorusunu alıyorum. Öyle bir iddia var, ancak doğru mu bilemiyorum'' dedi.

Bir dönemin çoluk çocuk ailecek izlenen dizisi Akasya Durağı final bölümü ile sevenleri üzmüştü. Bir süredir fenomen dizinin tekrar ekrana geleceği konuşuluyor. Dizide 'Kara Hasan' rolünü canlandıran Şevki Özcan'a bu soru soruldu.

Özcan, haberler.com editörü Dilara İncebak'ın sorularını yanıtladı. Akasya Durağı'nın Kara Hasan'ı, 'Dizi tekrar ekrana gelecek mi?' sorusuna şöyle cevap verdi:

"Bu konuda bana da çok yazan var. Öyle bir muhabbet var, ancak asparagas mı değil mi bilemiyorum. İnşallah başlar. Küçük büyük herkesin seyrettiği, çok güzel kadrolu, ülkeye damga vuran işlerden biridir. Benim de Şevki Özcan olmamın başında Akasya Durağı gelir".