Dizinin kadrosu ortaya çıktı! Hasan Can Kaya'nın Bir Yeraltı Sit-com'u dİzisinden ilk görüntüler geldi

Pandemi döneminde yayınladığı Youtube videoları ile tanınan Hasan Can Kaya, Exxen platformuyla bir dizi için anlaştı. ‘Konuşulanlar' programı kendi kitlesini oluşturan Hasan Can Kaya, bu projeyi Exxen'e taşıyınca bir hayli tepki toplamıştı. Kaya, tepkilerin ardından Exxen'le farklı bir proje için anlaştı. Stand-up komedyeni Kaya, Exxen'de yayınlanacak olan dizisi Bir Yeraltı Sit-com'un ilk tanıtımını yayınladı.

Türkiye'nin dijital dizi platformu Exxen yeni projeler ile anlaşmaya devam ediyor. Yeni yetenekleri keşfeden platform, 'Konuşanlar' programı ile tanınan Hasan Can Kaya ile de anlaşmıştı. Hasan Can Kaya'nın ilk dizisi Bir Yeraltı Sit-com'u dizisi çok yakında yayınlanacak. Merakla beklenen dizinin çekimleri devam ediyor. Kaya, Exxen ile projelerinin devam edeceğini dile getirmişti. Ünlü komedyen, yeni projesi Bir Yeraltı Sit-com'u da Exxen'de yayınlama kararı aldı.

Pandemi döneminde Youtube videoları herkese ilaç gibi gelmişti. Hasan Can Kaya'nın sunumu ile gerçekleşen Konuşanlar programı da tutan projelerden birisiydi. Asıl mesleği senaristlik olan Kaya, bu programı Exxen'e taşıyınca tepki toplamıştı. Ancak ünlü komedyen eleştirileri kulak ardı etti ve yeni bir proje ile yine Exxen'de karşımıza gelecek.

Exxen'in Hap Yapım imzalı Bir Yeraltı Sit-com'u dizisinin yönetmenliğini Sultan San ve Nezih Helvacıoğlu paylaşıyor. Başrollerini Hasan Can Kaya, Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan ve Ezgi Gör'ün paylaştığı dizide, İstanbul'un Güngören semtinde dar gelirli ailesiyle yaşayan ve günün birinde komedyen olmak isteyen Hasan Can Kaya'nın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan komik hikayesi anlatılıyor.

DİZİNİN İLK TANITIMI DA BU ŞEKİLDE:

Dizide Hasan Can Kaya'nın annesini usta oyuncu Günay Karacaoğlu, babasını Tuna Orhan, kardeşini Ezgi Gör, sevgilisini ise Lara Domaç canlandıracak.