Diriliş Erturğul'un 86. bölümü fragmanı neden yok?

Finaline yaklaşılan rekortmen dizi Diriliş Ertuğrul'un bu haftaki 86.cı bölümü yayınlanmayacak. Peki neden yok? 86. fragmanı neden yayınlanmadı.

Diriliş Ertuğrul bu hafta hayranlarını üzecek çünkü dizinin son bölümü yayınlanmayacak. Peki neden yok?86. fragmanı neden yayınlanmadı?  sorusunun cevabı burada.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bile kaçırmadığı dizi olarak tarihe geçen rekortmen dizi Diriliş Ertuğrul hayranlarını bu hafta üzecek. 26.04.2017 tarihinde yayınlanması beklenen Diriliş'in 86'ncı son yeni bölümü yayınlanmayacak. 

Neden yok?


Diriliş Ertuğrul'un 86'ncı bölümü, sahnelerin yetiştirilmemesi nedeniyle 3 Mayıs'ta yayınlanacak. Diriliş ekibi artan yoğunluğa yetişmekte güçlük çekiyor.

Ne zaman final yapacak? 

Geçtiğimiz günlerde dizinin kilit ismi senaristi Mehmet Bozdağ tarafından çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre dizinin final tarihini kamuoyuna duyuran Mehmet Bozdağ 2017 yılında dizinin final yapacağını söyledi. Buna göre 2016-2017 yeni sezonunda da ekranda olacak dizinin bitmesi geniş hayran kitlesini üzdü. 2017 Haziran ayındaki final öncesi büyük bir veda galası yapılacak.

Haziran 2017 de bitmesi düşünülen dizide izleyenler Osman Gazi ve Orhan Bey gibi kuruluş dönemi padişahlarına geçileceğini ümit ediyor fakat bize göre Diriliş Osman Gazi ile beraber bitecek yani Osmanlı Devleti kurucusunu çekip dizi bitecek.