Diriliş Ertuğrul'da flaş gelişme! Diziye veda etti

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde izleyenleri heyecanlandıran anlar yaşandı. Bamsı'nın ölecek olması sosyal medyayı salladı.

Geçtiğimiz bölüm yayınlanmayan ve iki haftalık aranın ardından yeniden izleyiciyle buluşan dizinin bu bölümünde şok eden gelişmeler yaşandı. Batuhan tarafından Aliyar Bey'e kurulan pusuya son anda yetişen Ertuğrul ve Alpları Çavdar obasının beyinin canını kurtardı. Obaya getirilen bu haber ise büyük üzüntüye neden oldu.

Aliyar Bey, ölümle cebelleşirken Ural ve Çolpan Hatun ise yine kötü planlar peşine girdi. Bey olmak için türlü oyunlar çeviren bu ikiliyi Kutluca adım adım takip eder.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA NEFES KESEN SAHNE

Sadettin Köpek ve Ertuğrul Bey yakınlaşması ve birlikte hareket etmelerinin ardından Aslıhan Hatun'un yeri bulunur. Ertuğrul ve Alpleri Aslıhan'ı alarak tekrar obaya geri getirir.

Aslıhan Hatun'un artık fikri değişmiş, Aliyar ve Ertuğrul Bey'e olan öfkesi sona ermiştir. Sadettin Köpek ise Aslıhan'a yakınlaşmaya devam eder evlilik için gün sayar.

Öte yandan Ural'ın en yakın adamı olarak Batuhan karakterini canlandıran ve daha sonradan araları bozulan ve düşman olan Osman Albayrak diziye veda etti. Asıl merak edilen soru ise Bamsı öldü mü?

Geçtiğimiz bölümde yaşanan zindan kavgası büyük keyifle izlenirken TEO ve Bamsı arasında yeni bölümde yaşananlarda geceye damgasını vurdu.

Fakat yaşanan bu kavganın ardından herkes Bamsı'nın obaya dönmesini beklerken şok bir gelişme yaşandı.

Vasilyus'un Bamsı Alpi öldürmek için görevlendirdiği Teo, amacına ulaştı. Hançeriyle Bamsı Alpi yere düşürdü.

Dizinin sona ermesi ile beraber sosyal medyada Bamsı Alp'in başına gelenler geceye damgasını vurdu. İşte Bamsı hakkında yapılan yorumlardan bazıları;

BAMSI SEVERLER YORUM YAĞDIRDI

- Eğer bamsı ölürse tüm halkımızı kayı obasının meydanına davet ediyorum

- Bizde kefere kesip gezmeyi bilirdük bir sevda ateşine kapıldık çok sevdik ölümü göze alacu kadar çok sevdik . Usta bamsı

Şu aşk denilen hastalık, "allahun ayusu" Bamsı'yı bile diz çöktürdü, kendini teslim ettirdiyse korkmakta haklıyız demektir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 80. BÖLÜM FRAGMANI İZLE


Yeni bölümde bu sözler geceye damgasını vuracak!

Dün akşam 79. bölümğ ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul dizisinin 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanında aksiyon dolu sahneler yer alırken, Ertuğrul'un sözleri fragmana adeta damgasını vuruyor.

Ertuğrul yeni bölümde obasına seslenerek, girecekleri savaşın önemini ve tarihi nasıl değiştireceğini anlatıyor. Bunu da ''Cenk er işidir, kılıçla değil yürekle yapılır. Bugün indireceğimiz her yumruğun sesi bin sene sonra duyulacak' sözleriyle anlatıyor.. 

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında obanın kaderi değişmeye başlıyor. Ertuğrul obasına güç ve inanç vermek için savaşın ne kadar önemli olduğundan bahediyor.. Diriliş Ertuğrul son bölümde de nefes kesen anlar yaşanmıştı.