Diriliş Ertuğrul yeni bölüm neden yayınlanmadı?

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul 86.bölüm fragmanı yayınlanmaması nedeniyle yeni bölümü olmayacak mı gibi sorular sorulmaya başlandı bile.

Diriliş Ertuğrul'un 86'ncı bölümünü bekleyen izleyiciye kötü haber. TRT 1 Diriliş Ertuğrul 86.bölüm fragmanı yayınlanmaması ile birlikte Diriliş Ertuğrul bu hafta olmayacak mı? soruları sorulmaya başladı. TRT'nin efsane dizisi Diriliş Ertuğrul, her geçen gün artan aksiyon sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ancak her iyi işin bir de bedeli var. Diriliş ekibi artan yoğunluğa yetişmekte güçlük çekiyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

TRT'nin efsane dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un 26 Nisan Çarşamba günü yayınlanması gereken 86'ncı bölümü, sahnelerin yetiştirilememesi nedeniyle 3 Mayıs'ta yayınlanacak. TRT'nin efsane dizisi Diriliş Ertuğrul, her geçen gün artan aksiyon sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ancak her iyi işin bir de bedeli var. Diriliş ekibi artan yoğunluğa yetişmekte güçlük çekiyor. Yeni bölüm 3 Mayıs çarşamba günü yayınlanacak