Diriliş Ertuğrul 74. yeni bölüm fragmanı TRT 1'de nefes kesti

Diriliş Ertuğrul son bölüm yine nefes kesiyor. Diriliş Ertuğrul son bölüm ardından gözler Diriliş Ertuğrul 74. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. TRT 1’in Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemlerini anlatan dizisi reytinglerde yine bir numara. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Osman Soykut gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul son bölüm izleme yolları haberimizde. Diriliş Ertuğrul 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

TRT 1’in tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul her hafta reytingleri sarsmaya ve merakla izlenmeye devam ediyor. Diriliş Ertuğrul son bölüm yine nefes kesen sahnelerle doluydu. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Osman Soykut gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul son bölümde, Ertuğrul Bey ve alpları kalede mahsur kaldı ve savaş çıkarmakla suçlandı. Peki, Diriliş Ertuğrul 74. yeni bölüm fragmanı ne gibi gelişmelere sahne olacak. Diriliş Ertuğrul son bölüm heyecanı ve yeni bölüm fragmanı haberimizde yer alacak.  Diriliş Ertuğrul 74. yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Fragmanda nefes kesen sahneler bulunuyor. Fragmanda, Ertuğrul Bey, "Onlar oyun kurarlar. Lakin bilmezler ki, oyun kuranların da üstünde bir oyun kuran vardır." diyor. Fragmanda satranç tahtasının yıkılması büyük bir savaşın ortaya çıkacağına işaret olarak yorumlanıyor. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Diriliş Ertuğrul son bölümde, Büyük bir oyun içerisine düşmüş Ertuğrul Bey ve alpları kalede mahsur kaldı ve düştükleri tuzaktan habersizdiler. Sultanın sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey savaş çıkarmakla suçlandı. Ertuğrul Bey, kaleden alplarıyla birlikte nasıl sağ çıktı? Bu durumu haber alan Candar, Köpek ve Ural ne şekilde davrandı?

Her türlü tuzağı zekasıyla ve bileğinin gücüyle def etmeyi başaran Ertuğrul sultana verdiği söz gereği kılıcını kullanmadı fakat düşman saldırılarını artırdı. Ertuğrul’un bu saldırılara karşı yeni stratejisi ne oldu?

Candar Bey’in evinde misafir olan Sadettin Köpek, Aslıhan’a karşı duygusal bir yönelim içerisine girdi. Bunu farkeden Ural, Sadettin Köpek’i evliliğe teşvik etti. Saadettin Köpek bu durum karşısında ne yaptı?

Aşka susamış olan Bamsı’nın gönlü mucize şekilde karşısına çıkmış Helena’ya kaydı. Helena ise Bamsı’yı kendilerinin kervanına saldıran kişi olarak biliyordu. Helena’nın gerçeği öğrenip öğrenmediği ve Bamsı’nın duygularına karşılık davranışları ilgiyle izlendi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCU KADROSU

Engin Altan Düzyatan 

Ertuğrul Gazi: Süleyman Şah ve Hayme Ana'nın oğlu, Sungur Tekin ve Gündoğdu'nun kardeşi, Dündar'ın ağabeyi, Halime Sultan'ın eşidir. Osmanlı Devletinin kurucusu olan Osman Bey'in babasıdır. Cesur, zeki, güçlü ve yetenekli bir alptir. Gündoğdu ile anlaşmazlığa düşerek kendisine inanlarla birlikte Bizans sınırına göç etmiştir.

Kaan Taşaner

Gündoğdu: Süleyman Şah ve Hayme Ana'nın oğlu Sungur Tekin, Ertuğrul ve Dündar'ın ağabeyi, Selcan Hatun'un eşidir. Bir ara Goncagül Hatun ile nikahlanmıştır fakat Goncagül Hatun'un gerçek yüzü ortaya çıkınca onunla evlenmemiştir.

Hülya Darcan

Hayme Ana: Sungur Tekin, Gündoğdu, Ertuğrul ve Dündar'ın annesi, Süleyman Şah'ın eşidir. Süleyman Şah öldükten sonra Kayı Boyu'nu bir süre yönetmiştir. Obalar ayrılınca Ertuğrul'la beraber göç etmiştir.

Esra Bilgiç

Halime Hatun: Ertuğrul'un eşi, Selçuklu Şehzadesi Numan'ın kızı, Yiğit'in ablasıdır. Osman Bey'in annesidir.

Didem Balçın

Selcan Hatun: Gündoğdu'nun eşi, Gökçe Hatun'un ablası, Süleyman Şah ve Hayme Ana'nın gelini, Ertuğrul, Sungur Tekin ve Dündar'ın yengesidir. İlk başlarda kötü bir karakteri canlandırırken daha sonra tövbe etmiştir. Obalar ikiye bölününce Gündoğdu ile beraber Ahlat'a gittiler.

Diriliş Ertuğrul son bölüm Twitter tepkileri

Diriliş Ertuğrul son bölüm yine Twitter'da çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. İşte diziye gelen o tepkilerden bazıları.