Diriliş Ertuğrul ve Muhteşem Yüzyıl'ın efsane ismi dönüyor! Dost isimdi düşmanlığı perçinleyecek

Alparslan Büyük Selçuklu bomba bir transfer haberiyle dikkatleri üzerine çekti. Akli Film'in yapımcılığını üstlendiği Alparslan Büyük Selçuklu dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Son dönemde bazı önemli oyuncularıyla yollarını ayıran diziye bu kez bomba bir isim katılıyor. Diziye bir dönem Muhteşem Yüzyıl ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde boy gösteren ünlü bir isim dahil oluyor. Burak Demir, Sultan Alparslan dönemini aktaran dizide Herve karakteriyle izleyici karşısında olacak.

Diriliş Ertuğrul ve Muhteşem Yüzyıl'ın efsane ismi dönüyor! Dost isimdi düşmanlığı perçinleyecek. TRT1 ekranlarında yayınlandığı pazartesi günlerine damgasını vuran Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde son dönemde yaşanan vedalar seyircileri şaşırtmıştı. Dizi bu kez bomba bir transfer haberiyle gündeme geldi. Bir dönem Muhteşem Yüzyıl ve Diriliş Ertuğrul gibi tarihi dizilerle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna katılıyor.

KADRODAKİ YERİNİ ALACAK

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu kez bomba bir transfer haberiyle gündemde yerini aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Muhteşem Yüzyıl ve Diriliş Ertuğrul gibi tarihi dizilerle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Burak Demir, Alparslan Büyük Selçuklu'ya transfer oldu.

İKİ BÖLÜMDE OYNAYACAK

Ünlü oyuncu Burak Demir, Sultan Alparslan dönemini aktaran dizide Kekavmenos'un eski dostu Herve karakteriyle ekranlarda olacak.

Herve karakterine hayat verecek olan Demir'in dizideki macerası 2. bölüm sürecek.

BURAK DEMİR KİMDİR?

Burak Demir 3 Kasım 1978 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Daha çok Bizim Evin Halleri adlı dizide canlandırdığı Rüzgâr Aslan karakteri ve Muhteşem Yüzyıl adlı dizide canlandırdığı Hüseyin Çavuş karakteri ile tanınır.

Teşkilat dizisinde deprem! Sevenleri çılgına döndü! Sağlam hasımdı gidişi olay çıkaracak

Kara haber tez duyulur! Kuruluş Osman'da seyirciyi can evinden vuracak ayrılık! Başrol oyuncusu gidiyor