Diriliş Ertuğrul fragmanında şaşırtan hamle!

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1’in reyting rekorları kıran fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’da kılıçlar kınında durmuyor!

Moğolların komutanı Alıncak Osman'ı kaçırtarak onu mankurtlaştırmak için harekete geçiyor. Eruğrul'a da anlaşma yapmak istediğini söylüyor. Ancak İlbilge Ertuğrul'dan aldığı gizli görevle Alıncak'ın gerçek niyetini öğreniyor. Durumu hemen Ertuğrul'a bildiriyor.

ERTUĞRUL OSMAN'I BULUYOR

Lefke kalesini almak isteyen Alıncak’a da Hülagü Han’ın ağzından sahte bir mektup yazarak, olası bir savaşı durduruyor. İşbirliği yapmak için Lefke kalesine gelen Alıncak Ertuğrul tarafından izleniyor. Alıncak'ın konuşmalarını dinleyen Ertuğrul burada Osman'ın yerini öğreniyor. Osman'ı bulmak için yola koyulan Ertuğrul oğlunun bir Şaman tarafından zehirlendiğini öğreniyor. Ancak Osman iyileşiyor ve sağ salim obasına dönüyor. Kayı Obası'nda büyük coşku ile karşılanan Osman Hayme Ana'ya sarılarak hasret gideriyor.

BEYBOLAT'IN GÜÇTEN GÖZÜ KÖR OLUYOR

Beybolat Moğollar sayesinde büyük bir güce erişiyor. Bu güçle gözü kör olan Beybolat Söğüt'ün üzerine kâbus gibi çökeceğini söylüyor. Ağabeyinin bu gözü kör hallerini İlbilge hayretler içinde izliyor. Süleyman'ı zindana attırıryor. Süleyman'ın zindan da olduğunu öğrenen Ertuğrul onu kurtarmak için hamlesini yapıyor.

KAYI'LAR SALDIRIYA GEÇİYOR

Ertuğrul, Bamsı, Turgut ve oğlu Osman'a gayelerinin Söğüt'le sınırlı olmadığını anlatıyor. Hedeflerinin garp olduğunu söylüyor. Kayı Obası yeni bir cenk başlıyor. Ertuğrul Alıncak'ın adamlarını bir bir temizliyor. Beybolat ve adamları da bu karşılaşmalardan nasibini alıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL ESKİ BÖLÜMLERDE YAŞANANLAR

Diriliş Ertuğrul son bölümde; Osman, Moğollar’ın elindedir. Moğolların amacı, Osman’ı mankurtlaştırıp kendilerine sadık yetiştirmek ve Ertuğrul’a karşı kullanmaktır. İttifak içinde olunan Lefke Kalesi Moğolları bertaraf etmek için önemlidir. Moğollar ise kaleyi yakıp yıkmak, zapt etmek için hazırlık içindedir.

Diriliş Ertuğrul'da hak ve batılın cenki başlıyor. Gözlerinde zalimlere ateş büyüten Ertuğrul, obaları ve ailesini kurtarmak için Dragan'a ittifak etme teklifinde bulunuyor. Her yeri yakıp yıkan Moğollar, Ertuğrul'un ailesine de zarar veriyor. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında, Osman'ın kaçırılışı sonrası dişe diş, kana kan, intikam sözleri yükseliyor.

Moğollar çekirge sürüsü gibi istila eder obaları. Nicedir üzerine düştükleri dava tehlikededir. Ertuğrul, üzerlerine düştükleri davaya zeval gelmemesi, tufan gibi üzerlerine gitmek için uygun zamanı bekler.

Çarşamba akşamları izleyenleri TRT ekranlarına kilitleyen Diriliş Ertuğrul aksiyonu ve heyecanı doruğa çıkardı. Yayınlanan Diriliş Ertuğrul son bölümünde Ertuğrul Beybolat'ı zehirleyenin Dragos olduğunu anlıyor. Dragos'u korku sarıyor ve Ertuğrul'u öldürme planlarını hızlandırıyor.