Dip dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Dip oyuncuları kim, konusu ne?

Dip dizisi oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Dip ne zaman, hangi kanalda başlıyor sorusu merak ediliyor. Dizilerin final yapması ile beraber yeni diziler yayın hayatına başlıyor. İnternet ortamından yayınladığı diziler ile adından söz ettiren Puhu TV yeni bir diziyi izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. Dip isimli iddialı yapımın başrollerini İlker Kaleli ve Neslihan Atagül paylaşıyor. Dizinin oyuncuları arasında Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç, Lale Mansur, Olgun Toker gibi isimler yer alıyor. TMC Film’in Türkiye’nin online televizyon kanalı Puhu TV için çektiği iddialı yeni dizisi Dip‘in ne zaman başlayacağı belli oldu. Dip ilk bölümü ile Mart’ta yeni nesil internet televizyonu Puhu TV’de olacak. Senaryosunu Emre Özdür ile Başar Başaran’ın kaleme aldığı yönetmen koltuğunda Uygar Kutlu’nun oturduğu projenin yayınlanmaya başlamasına sayılı günler kaldı. Dip fragmanına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Dip dizisi ne zaman, hangi kanalda başlayacak sorusunun cevabı merak ediliyor. Dip oyuncuları ve konusu araştırılan konular arasında yerini aldı. Vatandaşlar heyecanla yapılan açıklamaları takip ediyorlar. Senaryosunu Emre Özdür ile Başar Başaran’ın kaleme aldığı yönetmen koltuğunda Uygar Kutlu’nun oturduğu projenin yayınlanmaya başlamasına sayılı günler kaldı.  TMC Film’in Türkiye’nin online televizyon kanalı Puhu TV için çektiği iddialı yeni dizisi Dip‘in ne zaman başlayacağı belli oldu. Dip ilk bölümü ile Mart’ta yeni nesil internet televizyonu Puhu TV’de olacak. İddialı yapımın oyuncuları arasında İlker Kaleli, Neslihan Atagül, Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç, Lale Mansur, Olgun Toker gibi isimler yer alıyor. Dizi, İstanbul Emniyeti'yle ortak çalışan bir intihar ara bulucusu psikiyatrist olan Sahir ile gizemli bir bilim kadını olan Bilge'nin hikayesini anlatıyor. İstanbul Emniyet'e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan İlker Kaleli'nin canlandırdığı Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Neslihan Atagül'ün canlandırdığı Bilge'yi bulur.

Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge'yle tanıştığı andan itibaren Sahir'in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır.

DİP DİZİ FRAGMANI

DİP DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

TMC Film’in Türkiye’nin online televizyon kanalı Puhu TV için çektiği iddialı yeni dizisi Dip‘in ne zaman başlayacağı belli oldu. Dip ilk bölümü ile Mart’ta yeni nesil internet televizyonu Puhu TV’de olacak.

 DİP OYUNCULARI

İlker Kaleli, Neslihan Atagül, Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç, Lale Mansur, Olgun Toker

İLKER KALELİ KİMDİR?

İlker Kaleli, 5 Mart 1983 tarihinde Yarı Alman yarı Türk bir anneyle, vanlı bir babanın çocuğu olarak İstanbul'da doğmuştur. Babasının adı Recep Kaleli’dir. 13 yaşındayken anne-babası boşanmıştır. Zor bir çocukluk geçirmiştir. 17 yaşında kendi evine çıkmış. Çocukluğunda müzisyen olmayı istiyordu, ve Nirvana (müzik grubu) ve Kurt Cobain hayranıydı.

16 yaşında Coca Cola Reklam filminde oynadı. İstanbul’da Kültür Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi okurken iki sene boyunca Şahika Tekand’ın kurduğu Stüdyo Oyuncuları’nda eğitim aldı. 2006 yılında Mezun olduktan iki sene sonra Lonra'ya gitti ve 4 yıl kaldı. Londra’da LAMDA’da (The London Academy Of Music And Dramatic Art) 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı ve 2011 yılında oradan mezun oldu.

 Londra’da iken müzikle uğraşmış, DJ’lik yapmış, reklam filmlerinde oynamış. 2012 yılında Türkiye’den gelen teklif üzerine ilk dizisi “son”da oynamaya başladı. Dizinin ana kadrosu Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan'dan oluşmaktadır. Diğer öne çıkan oyuncu kadrosu ise Uğur Polat, Aylin Aslım ve

Ülkü Duru ve Ahmet Levendoğlu'ndan oluşmaktadır

2012 yılında “Kayıp Şehir” adlı dizide Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun ile beraber oynamıştır.

2013 yılında “Kayıp” adlı dizide Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar ile beraber rol aldı.

2014 yılında İlker Kaleli başrolde olarak “Poyraz Karayel” adlı dizide Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Ali İl ile beraber rol aldı.

2014 yılında “Silsile” adlı sinema filminde Nehir Erdoğan, Serkan Keskin, Tardu Flordun, İlker Kaleli, Esra Bezen Bilgin başrolleri paylaştılar.

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Silsile (Cenk)(Sinema Filmi)

2014 - Poyraz Karayel (Poyraz Karayel) (TV Dizisi)

2013 - Kayıp (Faik Şaşmaz) (TV Dizisi)

2012 - Kayıp Şehir (İrfan) (TV Dizisi)

2012 - Son (Alper) (TV Dizisi)

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası Çerkez, annesi ise Rus’tur. Annesi ile babası boşandıktan sonra babası başka biriyle evlenmiştir. Bu evlilikten Neslihan Atagül’ün 2 tane üvey erkek kardeşi olmuştur. Babası Yaşar Atagül, 2016 yılında 56 yaşındayken böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmiştir. 8 yaşından beri oyuncu olmak isteyen Neslihan Atagül, 13 yaşına gelince annesi ile birlikte Neşe Erberk’in ajansına kayıt olmuştur. Güzel oyuncuya birçok reklam teklifleri gelmeye başlamış. Teklifleri değerlendiren güzel oyuncu, Kent Tofita joy reklamında oynadı.

Neslihan Atagül, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Neslihan Atagül, ilk oyunculuk deneyimini 2006 yılında yayınlanan Yaprak Dökümü adlı dizide Deniz rolüyle yaptı. Özel hayatından biraz bahsetmek gerekirsek; kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile 3 yıla aşkın bir beraberlik yaşadıktan sonra 2016 yılında evlendiler. Fatih Harbiye adlı dizide birlikte rol aldılar.

2006 yılında ”Yaprak Dökümü” adlı dizide Deniz rolünde oynadı.

2010 yılında ”Canım Babam” adlı dizide Pınar rolünde oynadı.

2011-2012 yıllar arası ”Hayat Devam Ediyor” adlı dizide Şirin Bakırcı rolünde oynadı.

2013-2014 yıllar arası ”Fatih Harbiye” adlı dizide Neriman rolünde oynadı.

2015 yılında ”Kara Sevda” adlı dizide Nihan Sezin( Kozcuoğlu) rolünde oynadı.

BÜLENT EMİN YARAR KİMDİR?

Bülent Emin Yarar veya Bülent Yarar, 1961, Ankara'da doğmuştur. Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, tiyatro yönetmeni. Süper Baba'daki avukat rolü ve Reha Erdem filmlerindeki rolleriyle tanınır.

Ankara'da doğan Yarar, küçüklüğünden itibaren ailesiyle birlikte sıkça tiyatro izledi. Ancak liseyi bitirene kadar, tiyatroyla seyirci olmak dışında ilgilenmedi. Babasının keman çalmasının da etkisiyle müziğe meraklı olan Yarar, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'ne girdi. Opera öğrenimi sırasında Devlet Tiyatrosu'nda figüran olarak sahneye çıkmaya başladı. Rol aldığı ilk oyun İstanbul Efendisi 'dir.

?

Çevresinin ısrarıyla aynı üniversitenin tiyatro bölümüne geçti ve 1989'da buradan mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. 1994-1995 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na geçti.

İstanbul'la döndükten sonra, Tiyatro Ti'de Ada ve Getto adlı oyunları yönetti. 1998'de Tiyatro Stüdyosu yapımı Balkon (Jean Genet) oyununda, 1999'da Cyrano de Bergerac oyununda başrol oynadı. Oyun Atölyesi'nde Ermişler ya da Günahkarlar oyununda, Haluk Bilginer ve Şenay Gürler'le başrolleri paylaştı. Semaver Kumpanya'da Işıl Kasapoğlu'yla birlikte Mem ile Zin adlı oyunu yönetti.

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda Çayhane ve Müfettiş (Gogol) oyunlarında, Dostlar Tiyatrosu'nda Oyun Sonu oyununda başrol oynadı. Atilla Birkiye yönetimindeki İş Sanat Şiir Dinletileri'nde şiir okuyuculuğu yaptı. Tv'de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde Kemal Hoca karakterini canlandırdı.

Yarar, tiyatro oyuncusu Bennu Yıldırımlar'la 1995'ten bu yana evlidir ve çiftin 1999 doğumlu Ada isminde bir kızları vardır. Halen Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünde Eğitmen olarak görevini sürdürmektedir.

DİP DİZİSİNİN KONUSU

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan dizi, İstanbul Emniyeti'yle ortak çalışan bir intihar ara bulucusu psikiyatrist olan Sahir ile gizemli bir bilim kadını olan Bilge'nin hikayesini anlatıyor.

İstanbul Emniyet'e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan İlker Kaleli'nin canlandırdığı Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Neslihan Atagül'ün canlandırdığı Bilge'yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge'yle tanıştığı andan itibaren Sahir'in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır. İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını birlikte saracaklar.

Dizide psikologu canlandıran İlker Kaleli rolünün hakkını verebilmek için 2 ay boyunca Nişantaşı'ndaki bir psikolojik danışmanlık merkezine gidip uzmanlarla çalışmış.