MasterChef Dilara Başaran kim, kaç yaşında, aslen nereli, İnstagram hesabı var mı? Dilara Başaran kimdir, MasterChef'te elendi mi?

Dilara Başaran, MasterChef'te elenip elenmediği sorgulanan konular arasında. MasterChef'te bu hafta eleme potasına yazılan Dilara Başaran, akıbeti 10 Ekim Pazar günü yapılan yarışma sonrası belli oldu. Eleme adayları arasında kıya sıya mücadelenin süreceği MasterChef Türkiye'de Dilara Başaran, jüri üyelerine en iyi yemeği sunmak için mücadele etti. İşte yarışmacının kimdiri, hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Dilara Başaran, 10 Ekim Pazar günü eleme turu ile ekrana gelen MasterChef'te dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıktı. Eleme potasına ismi yazılan Dilara Başaran, elenmemek için mücadele etti. Söz konusu eleme potasına girmesiyle birlikte internet aramalarında "Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında, MasterChef'te elendi mi, aslen nereli, İnstagram hesabı var mı?" soruların yanıtları araştırılmaya başlandı

DİLARA BAŞARAN ELENDİ Mİ?

MasterChef'te haftanın elenen isim açıklandı. Eleme turunun ikinci etabına kalan Mustafa, Azize ve Dilara ile birlikte şefler yeni bir eleme etabı düzenledi. Mehmet Şef'in özel tarifi olan İnci yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışan 3 yarışmacı mücadelede adeta zorlu dakikalar yaşadı. Şeflerin yaptığı tadımın ardından bu 3 kişi arasında en az başarılı tabağı yapan isim yarışmaya veda etti. Böylelikle MasterChef'te bu haftanın elenen ismi Mustafa oldu.

Mustafa Ozan kimdir, MasterChef'te elendi mi? MasterChef Mustafa Ozan kaç yaşında, aslen nereli, İnstagram hesabı var mı?

DİLARA BAŞARAN KİMDİR?

MasterChef Dilara Başaran yarışmanın ilk turunda tavada levrek yaparak beğeni toplamış ve yarışmanın ikinci turuna yükselmeye hak kazanmıştı. İstanbul'da doğup büyüyen Dilara Başaran aslen Tekirdağlıdır. Yarışmaya da İstanbul'dan katılan genç yarışmacı, mesleğe 15 yaşında başlamıştır ve o günden bu yana da tutkuyla bağlı olduğu mesleğini sürdürmektedir.

MASTERCHEF DİLARA HANGİ OKULDAN MEZUN?

Masterchef Türkiye 2021 yarışmacılarından olan Dilara, 1997 doğumludur. Yengeç burcu olduğunu belirten Dilara, 24 yaşındadır. Liseyi Turizm Anadolu Lisesi'nde okuyan Dİlara, ardından Turizm Otel İşletmeciliği bitirmiştir.

DİLARA BAŞARAN KARİYERİ

Dilara Başaran'ın kariyeri de neredeyse çocukluk yıllarında başlamıştır. 15 yaşında sektöre stajyer olarak adımını atan genç yarışmacı, İstanbul'un en iyi otellerinden birinde bu mesleğe başladığını ve 7-8 yıldır da bu şekilde devam ettiğini belirtiyor. Türkiye'nin pek çok farklı bölgesinde, yurtdışında bilinen otel ve restoranlarında aşçı olarak çalıştığını aktaran MasterChef Dilara, emlak sektöründe olan ailesine de zaman zaman yardım ettiğini ifade etmektedir.

8 yıllık meslek hayatının 2 yılını Kuveyt'te geçiren MasterChef Dilara Başaran, iyi seviyede İngilizce bilmektedir. Dilara ayrıca başlangıç seviyesinde de Arapça konuşabilmektedir. MasterChef Türkiye 2021 kadrosunda yer almaya hak kazanan Dilara, İstanbul'da hayatını sürdürmektedir.

DİLARA BAŞARAN INSTAGRAM HESABI

MasterChef ana kadrosunda yer alan Dilara Başaran sosyal medya hesapları da kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. 'dilarabasarann' kullanıcı adıyla Instagram'da yer alan Dilara'nın şu an itibariyle 5 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Günlük hayatından fotoğraflar paylaşan Dilara, ayrıca yaptığı leziz yemekleri de takipçileriyle buluşturmaktadır. Öte yandan Dilara'nın evli mi bekar mı olduğu sorusunun da yanıtı merak edilmektedir. Dilara Başaran evli değildir.