Destan dizisi ne zaman başlayacak, konusu nedir? Destan dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, hangi kanalda yayınlanacak?

Destan dizisi yayına giren ilk fragmanı ile birlikte izleyiciyi şimdiden heyecanlandırdı. Televizyon ekranlarında çok yakında seyircisiyle buluşacak olan Destan dizisinin yayın tarihi, oyuncu kadrosu ve kanalı araştırılan konular arasında. Söz konusu internet aramalarında ''Destan dizisi ne zaman başlayacak, konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var, hangi kanalda yayına girecek?'' soruların yanıtları haberimizde.

Destan dizisi ilk fragmanı ile büyük ilgi gördü. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Destan dizisinin nefes kesen fragmanı ile birlikte yayın tarihi ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Peki Destan dizisi ne zaman başlayacak, konusu nedir? Destan dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, hangi kanalda yayınlanacak?

DESTAN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ATV ekranlarında izleyicinin beğenisine sunulacak olan Destan dizisinin merakla beklenen fragmanı yayımlandı. Akkız'ın cesareti ve aşkının yansıtıldığı dizinin yapım ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ üstlenirken yönetmenliğini Emir Khalilzadeh yürütüyor. Destan dizisinin senaryosu ise Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'a ait. Dizinin yayın tarihi ise henüz netleşmedi.

DESTAN DİZİSİ KONUSU

'Destan' dizisi, Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı dillere destan savaşçı dağ kızı Akkız'la, yine Gök Sarayı'nda Korkut Han'ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasındaki destansı aşkı; bu iki garip kuşun sevdalarını kılıç, yüreklerini kalkan yaparak imkansızı başarmalarını konu alıyor.

Dizinin yapımcı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, Destan dizisinin çekimlerinin başladığını duyurarak tüm ekibe ve oyunculara hayırlı olmasını" diledi. Destan'da izleyicinin dönem, hikaye ve prodüksiyon açısından ilk kez böyle bir yapım izleyeceklerini müjdeleyen Bozdağ, 'Yetim ve savaşçı bir kızla öksüz ve çolak bir çocuğun yürek yüreğe vererek Türklerin kaderini yeniden yazmalarını anlatan 'Destan' dizisinin; prodüksiyonu, hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sadece Türkiye'de değil dünyada da çok konuşulacağını' söyledi.

DESTAN OYUNCULARI KİMLER?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli'nin, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in üstlendiği; senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleme aldığı merakla beklenen dizinin oyuncuları arasında Deniz Barut, Burak Tozkoparan, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır ve Esra Kılıç da yer alıyor.