Delya Kerim kimdir, kaç yaşında? Delya Kerim nereli, Instagram hesabı nedir?

Delya Kerim, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Delya Kerim, O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Delya Kerim kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Delya Kerim, TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi döndürmeyi başaran Delya Kerim'nın hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı Delya Kerim kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından olan O Ses Türkiye, onuncu sezonu ikinci bölümü 9 Ekim'de yayınlandı. Delya Kerim, O Ses Türkiye 2021 ilk turunda kör elemelerde şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı.

DELYA KERİM KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'e katılan Delya Kerim, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Azerbaycanlı olan yarışmacı, yedi yaşında müzikle ilgilenmeye başlamış. Ailesinin isteğiyle başladığı müziğe onun için piyano alınmış. Piyano eğitimi aldığını ama ilerletemediğini söyleyen Delya Kerim, müziği çok sevdiğini ve yeniden doğsa yeniden müzisyen olacağını ifade etti. Müziği özellikle annesi için yaptığını çünkü vefat eden annesinin onun müzisyen olmasını çok istediğini söyledi.

KİMİN TAKIMINA KATILDI?

Delya Kerim, O Ses Türkiye kör eleme turunda 4 jüriyi döndürmeyi başardı. Ay Gız adlı şarkıyı seslendiren yarışmacı, kendisi için dönen jüri üyelerinden tercihi Beyazıt Öztürk oldu.