Daha çok erken! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Alparslan'ı diziden ayrılıyor mu?

Yayınlandığı her bölüm izleyicisini ekranlara kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacağı iddia edildi. EDHO'da kaçırılan Ceylan, gitmek üzere olan İlyas Çakırbeyli ve ölüme yürüyen Alpaslan Çakırbeyli arasında şok bir gerçek yaşanacak. Dizinin 182. Bölüm fragmanında; toplantı sonrası tartışma çıkıyor, Alparslan'ın tartışma sırasında başından vurulduğu gösteriliyor. Bu görüntülerden sonra dizide Alparslan karakterini canlandıran Yunus Emre Yıldırımer'in EDHO'ya veda edeceğini konuşuluyor.

Salı günlerinin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta aksiyon seviyesi daha da yükseldi. Dizinin 182. Bölüm fragmanın yayınlanmasının ardından önemli bir karakterin veda edeceği söylendi. Bu hafta tüm EDHO hayranları yeni bölümde kim ölecek kim veda edecek sorusunu arıyor. Yeni bölüm fragmanında başından vurulan Alparslan (Yunus Emre Yıldırımer) karakteri diziye veda mı ediyor? Yeni Polat olarak da anılan Yunus Emre Yıldırımer'in diziden tamamıyla ayrılması hakkında henüz bir açıklama yok.

Başrollerinde; Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Ali Sürmeli, Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu ve Pelin Akil'in başrollerini paylaştığı dizide rol alan Sarıkartal'ın oynadığı EDHO dizisi geniş bir izleyici kitlesine sahip. 182. Bölüm fragmanı yayınlanan dizide heyecan ve gerilim git gide artıyor. Yeni bölüm tanıtımında başından vurulduğu görülen Alparslan'ın diziye veda edeceği söylentileri ortaya atılırken bu akşam yayınlanan bölümle beraber tüm detaylar ortaya çıkacak.