Oyuncu Sarp Akkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Çukur'un Şahram karakterini Sarp Akkaya canlandıracak!

Sarp Akkaya, Çukur dizisinin yeni bölümünde Cumali Amca'nın son kozu olarak gördüğü Şahram karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Büyük final öncesi Çukur'un kadrosuna katılan ünlü oyuncu Sarp Akkaya'nın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Konu ile ilgili internet aramalarında; ''Sarp Akkaya kimdir, kaç yaşında, nereli?'' sorusuna yanıt arayanlar için detaylar haberimizde.

Show Tv'de ekrana gelen Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna Sarp Akkaya'da katıldı. Ay Yapım imzalı 'Çukur'un büyük finaline son 3 bölüm kala diziye dahil olan Sarp Akkaya, Cumali Amca'nın son kozu olarak gördüğü Şahram karakterini canlandıracak. İşte Sarp Akkaya kimdiri, hayatı ve kariyeri hakkında detaylar...

'Çukur'un oyuncu kadrosuna Sarp Akkaya dahil oldu. Koçovalı Kardeşler'in Amca'ya karşı verdiği büyük savaşta çok önemli bir yere sahip olan Şahram'a hayat verecek Akkaya, dün ilk sahnesi için sete çıktı. Ünlü oyuncunun canlandırdığı Şahram karakterinin final öncesi Çukur'da dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merakla bekleniyor.

'Çukur' son 3 bölümüyle Pazartesi akşamları Show TV'de...

SARP AKKAYA KİMDİR?

Sarp Akkaya, 13 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul Moda'da yaşayan memur bir ailenin üç çocuğundan biri olarak doğdu. Oyuncu Esra Akkaya ablası ve Kaya Akkaya adında ikiz erkek kardeşi vardır.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun 2001 yılında oldu. Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu'nun "Kaos" ve "Sonra" ardından Alchera Tiyatro Topluluğu'nun "6.Gün" ve "Devenin Hörgücü Yamuk Olur" isimli tiyatro oyunlarda oynadı.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü son sınıf öğrencisi iken Sarp Akkaya okul arkadaşı Onur Bayraktar ile birlikte "Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu"nu kurdu.