Çukur dizisi final bölümünde neler yaşanacak? Çukur'un final fragmanı izleyicisiyle buluştu

Çukur dizisi 4. sezon 39. bölümü ile final kararı aldı. Her hafta reyting sıralamasında ilk sırada yer alan Çukur dizisinin 131. final bölümü fragmanı yayına girdi. Birbirinden başarılı ismi bünyesinde barındıran Çukur final bölümü ile izleyenleri yine ekrana kilitleyecek. Peki, dizi neden final yapıyor? Final bölümünde izleyiciyi neler bekliyor? Tüm yeni gelişmeleri bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Çukur dizisi 131. bölüm final fragmanı izleyicisiyle buluştu. Uzun süredir televizyon ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi düşen reytingler yüzünden 4. Sezon 39. bölümü ile final kararı aldı. Dizi, izlenme oranlarının beklenenin altında kalmasından ötürü final kararı vermesi takipçilerini hüzne boğdu. Peki, Çukur dizisi 4. Sezon 39. final bölümünde neler olacak? İşte o ayrıntılar

ÇUKUR DİZİSİ 131. BÖLÜM FRAGMANI (4. SEZON 39. BÖLÜM)


ÇUKUR'UN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çukur'un merakla beklenen büyük finalinde Yamaç ve Amca ölüm ile savaşacak.

Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez kopacak. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş nefesleri keserken; kimin kazanıp, kimin kaybedeceği, kimin yaşayıp, kimin öleceği merakla beklenecek. Geçmişten gelen misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur'un büyük finalinde tansiyon bir an bile düşmezken; Koçovalılar hem acıya hem de mucizelere aynı anda tanıklık edecek. Unutulmaz bir vedayla Çukur için her şey sonsuza kadar değişecek.