Çukur'un Efsun'u Damla Sönmez'den ‘Sen Affetsen Ben Affetmem' performansı

Çukur dizisinin kadrosuna 3. sezonda katılan Damla Sönmez, dün yayınlanan yeni bölümde yine adından söz ettirdi. Dizide Efsun karakterini canlandıran ünlü oyuncu, 117. Bölümde sahneye çıktı. Mikrofonu eline alan şarkıcı bu sefer de ‘Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını söyledi. Sönmez'in kendi sesiyle gerçekleştirdiği bu performans izleyicilerden tam not aldı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi dün akşama damga vurdu. Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez'in canlandırdığı, Yamaç ve Efsun karakterinin karşılaşması bekleniyordu. İkili sonunda yüz yüze geldi. Sürgünden kurtulan Yamaç, Efsun'u bulmuştu. Geceye Efsun'un 'Sen Affetsen Ben Affetmem' performansı damga vurdu. Yamaç ile karşılaşan Efsun, belki de son kez şarkı söylüyordu.

Yamaç'a kavuşamayan ve kızını dünyaya getiren Efsun çok çaresiz kalmıştı. Kötü adamların eline düşen Efsun, çocuğunu görebilme umuduyla her denileni yapıyordu. Efsun'u ellerinde tutan adamlar ise pavyona çıkarıp şarkı söyletiyorlardı. Efsun'un umudu kalmamıştı ki, Yamaç karşısına çıktı.


Yeni bölümlerde Yamaç ve Efsun ikilisinin ne yapacağı merak ediliyor. Efsun saplandığı bu bataklıktan kurtulabilecek mi? Yamaç kızını ve Efsun'u kurtarabilecek mi?