Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka'nın diziye nasıl veda edeceği ortaya çıktı!

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Damla Sönmez'in rol aldığı Çukur dizisi reyting rekorları kırmaya devam ederken Celasun karakteri ile beğeni toplayan Kubilay Aka'nın kadroya nasıl veda edeceği ortaya çıktı. Çukur'a ölerek veda edecek olan Kubilay Aka, Camtavanlar dizisi ile anlaşırken partneri Bensu Soral oldu.

Show TV ekranlarının en sevilen yapımlarından olan ve final hazırlığına giren Çukur dizisinde bir ayrılık yaşanıyor. Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka, geçtiğimiz günlerde yeni bir proje ile anlaşma sağlamasının ardından Çukur final yapmadan önce kadroya veda edecek.

Yakışıklı oyuncunun Çukur dizisine nasıl veda edeceği ise hayranları tarafından büyük merak konusu olmuştu. Kubilay Aka'nın Çukur dizisinden ölerek ayrılacağı ortaya çıktı

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Kubilay Aka, OJO Pictures imzası taşıyan yeni projesi Camtavanlar'da rol alacak. Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka, Bensu Soral ile başrolü paylaşacak. Camtavanlar dizisinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alırken yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk oturacak.