Çukur dizisinde sürpriz hamle kimden gelecek? Çukur için kim neyi feda edecek?

Show TV ekranlarında 4 sezondur soluksuz izlenen Çukur dizisi, bu akşam 4. sezon 38. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yamaç ve Efsun'un düğünü sonrası mahalleye dönen Koçovalılar'ın, Çukur'u ele geçiren Şahram'la karşılaşması tansiyonu yükseltecek. Hazırlıksız yakalanan Koçovalılar yaralarını sararken Amca mahalleliye diz çöktürecek. Peki, Çukur için kim neyi feda edecek?

Çukur bu akşam 4. sezon 38. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Heyecan ve aksiyon dolu sahnelerin izleyicileri ekrana kilitleyeceği yeni bölümde Yamaç'ın son hamlesi herkesi derinden etkileyecek. Çukur'da sürpriz hamle kimden gelecek? Çukur için kim neyi feda edecek? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından şimdiden araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

ÇUKUR'DA SÜRPRİZ HAMLE KİMDEN GELECEK?

Koçovalılar yaralarını sararken Amca mahalleliye diz çöktürüp, Çukur'un kutsal değerlerine savaş açacak. Amca'nın Çukur'u yok etmeye karar verdiğini öğrenen Yamaç, mahallede kalanların zarar görmemesi için yeni bir plan yapacak.

Çukur 130. bölüm izle tek parça! Show Tv Çukur 4. sezon 38. son bölüm full izle!

Çukur'da kalanların Amca'ya sürpriz saldırısı nefesleri keserken, aileyi ve Çukur'u korumak için başka şansı kalmadığını düşünen Yamaç'ın son hamlesi herkesi derinden etkileyecek. Çukur'da sürpriz hamle Yamaç'tan gelecek ancak neyin feda edileceği ise bu akşam ki bölümde belli olacak.

ÇUKUR'DA BU AKŞAM NELER OLACAK?

Yamaç ve Efsun'un düğünü sonrası mahalleye dönen Koçovalılar'ın, Çukur'u ele geçiren Şahram'la karşılaşması tansiyonu yükseltecek.

Hazırlıksız yakalanan Koçovalılar yaralarını sararken Amca mahalleliye diz çöktürüp, Çukur'un kutsal değerlerine savaş açacak. Amca'nın Çukur'u yok etmeye karar verdiğini öğrenen Yamaç, mahallede kalanların zarar görmemesi için yeni bir plan yapacak.

Çukur Vartolu Sadettin ölecek mi? Salih Koçovalı ölüyor mu?

Çukur final bölümü ne zaman? Çukur ne zaman bitecek, kaç bölüm kaldı?

Çukur finalinde ne olacak? Çukur'un final bölümünde neler yaşanacak?