Çukur'da soğuk savaş başladı! Amcaya, Yamaç ve Cumali'den ilk darbe

15 Mart Pazartesi akşamı ekrana getirilen Show TV'nin fenomen yapımları arasına adını yazdıran başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin rol aldığı Çukur izleyenleri yine ekran başına kilitlemeyi başardı. Çukur'da soğuk savaş başlarken Yamaç ve Cumali, amcaya darbeyi vurdu. Yamaç, Çukur'u geri almak için Cumali ile amcasına karşı eski günlerdeki gibi işbirliği yapar ve mallarına saldırı düzenler. Amca Cumali düğünde mallarının başına gelenleri öğrenirken Cumali ve Yamaç kadeh kaldırarak kendilerinin yaptığını ilan eder.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Perihan Savaş ve Necip Memili gibi isimlerin rol aldığı Show TV ekranlarını kasıp kavuran Çukur dizisi 15 Mart pazartesi akşamı yeni bölümü ile yayınlandı. Finale az bir zaman kala heyecan ve adrenalinin giderek arttığı Çukur yeni bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi.

Çukur 120. son bölümünde; Yamaç kurduğu planla bir taşla iki kuş vurdu. Amca Cumali'nin mallarına zarar verirken Mazotçu Bilal'in mallarını korumuş oldu.

Yamaç ve abisi Cumali, amcanın mallarına verdiği zararın ardından düğüne gider. Yamaç ve Cumali'nin düğün salonuna girişi dikkat çeker.

Cumali ve Yamaç Koçovalı'nın uzun bir aradan sonra yan yana olması izleyenleri heyecanlandırırken, amca Cumali mallarının başına gelenleri düğünde öğrenir.

O sırada haberi alan Amca'nın karşısında oturan Cumali ve Yamaç, kadeh kaldırarak saldırıyı kendilerinin yaptığını ilan etti.