Çukur finalinde izleyiciyi neler bekliyor? Çukur'un final bölümünde neler olacak?

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur finale gidiyor. Bu akşam 130. bölümü yayınlanacak olan Çukur dizisinin, final bölümü 7 Haziran Pazartesi günü ekrana gelecek. Nefeslerin tutulduğu Çukur'da neler yaşanacağı ise tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Çukur finalinde ne olacak? Çukur'un büyük final bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm merak edilenler...

Ay Yapım imzasıyla Show Tv'de ekrana gelen Çukur dizisi büyük finale adım adım yaklaşıyor. Dizi bugüne kadar çok başarılı reytingler elde etti ve finale doğru da bu ilgi hiç azalmadı. Tüm Çukur takipçileri büyük finalde nelerin yaşanacağını, Çukur'u nelerin beklediğini merak ediyorlar. Acaba finalde neler olacak?

ÇUKURUN FİNALİNDE NE OLACAK?

Sosyal medya kullanıcıların iddialarına göre; dizinin finali Amca'nın da finali olacak. Cumali Amca'nın Çukur'u yıkacağını söylediği fragmanda Yamaç, Çukur'a girmeyeceklerini söyleyerek herkesi şaşırtıyor.

Çukur'a bir video ile seslenen Yamaç, "Güzel günler göreceğiz, güneşli günler" sözleriyle mahalleliye kurtulacaklarına dair umut veriyor. Büyük finale doğru gerilim giderek yükselirken, Yamaç'ın Amca ve Şahram'a karşı nasıl bir plan yapacağı ise merak ediliyor.

Çukur 130. bölüm izle tek parça! Show Tv Çukur 4. sezon 38. son bölüm full izle!

ÇUKUR'DA BU AKŞAM NELER OLACAK?

Şahram'ın zulmü altında ezilen mahalleliler Yamaç'ın herkesi şaşırtan mesajıyla mücadelenin devam ettiğini öğrenecek. Ancak Yamaç'ın oyununu çözen Şahram karşı saldırıya geçince Koçovalılar yine zor duruma düşecek.

Çukur'da kalanların Amca'ya sürpriz saldırısı nefesleri keserken, aileyi ve Çukur'u korumak için başka şansı kalmadığını düşünen Yamaç'ın son hamlesi herkesi derinden etkileyecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur'un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Müfit Kayacan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak, Hare Sürel, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur final bölümü ne zaman? Çukur ne zaman bitecek, kaç bölüm kaldı?

Çukur Vartolu Sadettin ölecek mi? Salih Koçovalı ölüyor mu?